Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam semua. Saya Khalid Hamid. Saya nak clear stock panduan Perabot Murah China (PMC) ni.

Info produk boleh tengok di sini: Panduan Perabot Murah China Kedai Perabot Online Murah






Ia panduan tentang bagaimana nak membeli perabot secara terus dari China. Kelebihannya? Anda boleh jimat sehingga 70% berbanding harga perabot di sini ;-) Ini pergi sana beli tau, bukan order online yer.



NAK EBOOK PERCUMA (boleh guna untuk promosi)? KLIK SINI: http://www.mediafire.com/file/um66ve8cb9hih5a/Ebook_Percuma_Perabot_Murah_China.pdf

Pelanggan akan dapat buku & DVD. Kemudian, yang 150 terawal dapat T-shirt (saiz L sahaja) & pen ajaib 4-in-1.

Ini panduan pertama seumpamanya di Malaysia dan di bumi! Confirm laku keras kalau kena target market yang betul. Dah lah harganya murah. Buku + video pulak tu! Kalau cepat, hadiah free je je dah bernilai RM88 woo!

UNTUK AFFILIATES, bahan promosi disediakan. Komisen dibayar mingguan setiap Ahad malam. On top of cash, top affiliates juga akan dapat hadiah-hadiah lumayan!

Hadiah yang akan diberikan untuk top 5 affiliaters (juga boleh tukar dengan cash jika mahu):

1 - Huawei P9 (RM1,900+)
2 - Fossil smartwatch (RM1,200+)
3 - Smartphone atau DSLR (bajet RM900+)
4 - Fitbit (RM600+)
5 - Drone berkamera (RM400+)


Syaratnya mudah sahaja iaitu jualan keseluruhan perlu mencapai 500 unit.

Tempoh cabaran: 1 - 31 Disember 2017

Komisen: RM25 seunit (30% daripada harga jualan RM75)

Nak daftar? KLIK SINI: Log Masuk - OnPay

Terima kasih atas kesudian anda. Jika ada pertanyaan boleh komen ya.


KHALID HAMID
Penulis Panduan Perabot Murah China
Panduan Perabot Murah China Kedai Perabot Online Murah
 
Top