Jom guna epf/kwsp account1 beli saham-saham bskl

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#21
Jom guna KWSP account1 beli saham-saham BSKL guna Apex Online Trading



Jom join kami as Apex Consultant
 
Joined
Aug 26, 2009
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#22
rasa berminat ni...blh tak kita jumpa...pesona ni lelaki ke pompuan? kalau lelaki bleh la jumpa sy di area klang ni...
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#25
KWSP masih bagi dividend kalau akuan 1 KWSP boleh keluar RM6,000 bolehlah guna beli saham-saham BSKL
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#27
Apabila pengeluaran KWSP telah diluluskan wang akan di masuk ke Apex Trading Online (PMA - Portfolio Management Account). ada dua cara untuk trading.

1.) Online Apex Trading
2.) Call Apex Dealers JUAL/BELI saham
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#28
Jom Diversify KWSP akuan 1 beli saham-saham BSKL. Yang berminat boleh sms saya for more info.




Yang nak jadi Full/Part time Apex Consultant boleh sms saya. (exam fees RM350)
Kita boleh trade guna cash/kwsp trading jual/beli kita akan dapat portions of the brokerage fees.
Bayangkan kalau clients yang heavy traders guna KWSP jual/beli saham kita dah dapat pasif income.


APEX ONLINE TRADING
 
Joined
Mar 24, 2012
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#29
Maafla.. kalu saya ada wang berbillion dollar sekalipun saya tidak berminat dengan urusniaga saham.. terlalu banyak dengar kisah pahit mereka yang melabur dalam pasaran saham.. peluang untuk jatuh muflis sangat besar..
 
Joined
Aug 9, 2011
Messages
48
Likes
0
Points
6
Offline
#30
Maafla.. kalu saya ada wang berbillion dollar sekalipun saya tidak berminat dengan urusniaga saham.. terlalu banyak dengar kisah pahit mereka yang melabur dalam pasaran saham.. peluang untuk jatuh muflis sangat besar..
untuk berjaya dalam saham, tak perlu ada berbillion. ada banyak cara untuk berjaya. kalau u pandai, u boleh buat Rm1000 jadi Rm1 mil. but it will take some time and need to used the expert stratagies.

u hv to listen to ppls who lost the money and make it as a study case and u dont do tha same mistake whcih they done before. this is how u educate abt stcok market and also other investment.

tapi kalau tak faham, lebih baik stay away.
 
Joined
Mar 27, 2012
Messages
79
Likes
0
Points
0
Offline
#31
untuk berjaya dalam saham, tak perlu ada berbillion. ada banyak cara untuk berjaya. kalau u pandai, u boleh buat Rm1000 jadi Rm1 mil. but it will take some time and need to used the expert stratagies.

u hv to listen to ppls who lost the money and make it as a study case and u dont do tha same mistake whcih they done before. this is how u educate abt stcok market and also other investment.

tapi kalau tak faham, lebih baik stay away.
betoi tu kalo takut dilambung ombak jangan berumah di stock market ...:D :D :D

yg penting dapat ilmu
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#32
sebab itu wang yang kita ada buat diversifications simpan kat ASB, UT, Tabung Haji dan beli saham-saham BSKL. Jadi duit KWSP boleh diversify kat UT, BSKL untuk masa depan.
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#37
Tajuk : Membina Kekayaan Berlegasi Dengan Pasaran Saham.
( Managable Risk & Profitable Reward )

Sembang-sembang Saham & Peluang Kerjaya Fulltime & Parttime

Hari : Ahad
Tarikh : 27/10/2013
Waktu : 9:00pg -12.00pg
Tempat: Tesco (medan Selera) Shah Alam bersebelahan kampus MSU.
Join Free


Fenomena kenali saham MEGA

Hari: Jumaat
Tarikh : 06/12/2013
Waktu : 6:00ptg - 11:30ptg
Lokasi: Grand Ballroom, Grand Season Hotel, Jalan Pahang, Kuala Lumpur (Berhadapan dengan HKL)

Fees: RM70/seorang (Include Buffet Dinner)
Tempah sekarang tempat Terhad


SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

Topik :
(1) Kenali Saham & Trading Platform (Upgraded System)
(2) 3 sebab utama kenapa perlu melibatkan diri dalam pelaburan saham.
(3) Ketahui 3 cara mudah membuat keuntungan dalam pasaran saham.
(3) Peluang tingkatkan pulangan KWSP dengan Pelaburan Saham BSKL
(4) Pilot 104-5 : Bagamaimana menjana secara PASIF income RM117,000 dari brokerage fee dengan hanya menggunakan masa 2 jam seminggu dengan pasaran saham.

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

JOM Diversify Dana Persaraan ACC 1, dgn cara beli secara terus saham-saham BSKL (cth: FGV, DIGI, AXIATA,TM,TENAGA, PCHEM, SKPETRO) collect dividend jangka masa panjang & capital appreciation bagi memaksimakan WANG PERSARAAN anda bila mencapai umur 55tahun!!!!

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#38
JOM JOIN SEMINAR-SEMINAR SEPERTI LOKASI TERSEBUT!!!

Tajuk : Membina Kekayaan Berlegasi Dengan Pasaran Saham.
( Managable Risk & Profitable Reward )

Sembang-sembang Saham & Peluang Kerjaya Fulltime & Parttime

Hari : Ahad
Tarikh : 03/11/2013
Waktu : 9:00pg -12.00pg
Tempat: Tesco (medan Selera) Shah Alam bersebelahan kampus MSU.

PERCUMA

JOM Pelabur-Pelabur belah Utara!!!

Revolusi Pelabur Bijak
Tarikh : 23 hb Nov 2013
Tajuk : Teknik menjana income aktif & pasif melalui akaun 1 & pasaran saham. Kini TERBONGKAR !!!
Lokasi : Bilik Mahkota 2 , Amanpura Hotel Sungai Petani
Waktu : 9am-12am

Yuran : RM50 (Normal) & RM 30 ( Untuk 40 peserta yang terawal sahaja )

Fenomena kenali saham MEGA

Hari: Jumaat
Tarikh : 06/12/2013
Waktu : 6:00ptg - 11:30ptg
Lokasi: Grand Ballroom, Grand Season Hotel, Jalan Pahang, Kuala Lumpur (Berhadapan dengan HKL)

Fees: RM70/seorang (Include Buffet Dinner)
Tempah sekarang tempat Terhad

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

Topik :
(1) Kenali Saham & Trading Platform (Upgraded System)
(2) 3 sebab utama kenapa perlu melibatkan diri dalam pelaburan saham.
(3) Ketahui 3 cara mudah membuat keuntungan dalam pasaran saham.
(3) Peluang tingkatkan pulangan KWSP dengan Pelaburan Saham BSKL
(4) Pilot 104-5 : Bagamaimana menjana secara PASIF income RM117,000 dari brokerage fee dengan hanya menggunakan masa 2 jam seminggu dengan pasaran saham.

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

JOM Diversify Dana Persaraan ACC 1, dgn cara beli secara terus saham-saham BSKL (cth: FGV, DIGI, AXIATA,TM,TENAGA, PCHEM, SKPETRO) collect dividend jangka masa panjang & capital appreciation bagi memaksimakan WANG PERSARAAN anda bila mencapai umur 55tahun!!!!

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

View attachment 1391715_537025546382642_377067670_n.jpg
 

pesona

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
44
Likes
0
Points
0
Offline
#39
JOM JOIN SEMINAR-SEMINAR SEPERTI LOKASI TERSEBUT!!!

Tajuk : Membina Kekayaan Berlegasi Dengan Pasaran Saham.
( Managable Risk & Profitable Reward )

Sembang-sembang Saham & Peluang Kerjaya Fulltime & Parttime

Hari : Ahad
Tarikh : 10/11/2013
Waktu : 9:00pg -12.00pg
Tempat: Tesco (medan Selera) Shah Alam bersebelahan kampus MSU.

PERCUMA

JOM PELABUR UTARA JOIN SEMINAR REVOLUSI PELABUR BIJAK

JOM JOIN SEMINAR-SEMINAR SEPERTI LOKASI TERSEBUT!!!

Tajuk : Membina Kekayaan Berlegasi Dengan Pasaran Saham.
( Managable Risk & Profitable Reward )

Sembang-sembang Saham & Peluang Kerjaya Fulltime & Parttime

Hari : Ahad
Tarikh : 10/11/2013
Waktu : 9:00pg -12.00pg
Tempat: Tesco (medan Selera) Shah Alam bersebelahan kampus MSU.

PERCUMA

JOM Pelabur-Pelabur belah Utara!!!

Revolusi Pelabur Bijak
Tarikh : 23 hb Nov 2013
Tajuk : Teknik menjana income aktif & pasif melalui akaun 1 & pasaran saham. Kini TERBONGKAR !!!
Lokasi : Bilik Mahkota 2 , Amanpura Hotel Sungai Petani
Waktu : 9am-12am

Yuran : RM50 (Normal) & RM 30 ( Untuk 40 peserta yang terawal sahaja )

Fenomena kenali saham MEGA

Hari: Jumaat
Tarikh : 06/12/2013
Waktu : 6:00ptg - 11:30ptg
Lokasi: Grand Ballroom, Grand Season Hotel, Jalan Pahang, Kuala Lumpur (Berhadapan dengan HKL)

Fees: RM70/seorang (Include Buffet Dinner)
Tempah sekarang tempat Terhad

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

Topik :
(1) Kenali Saham & Trading Platform (Upgraded System)
(2) 3 sebab utama kenapa perlu melibatkan diri dalam pelaburan saham.
(3) Ketahui 3 cara mudah membuat keuntungan dalam pasaran saham.
(3) Peluang tingkatkan pulangan KWSP dengan Pelaburan Saham BSKL
(4) Pilot 104-5 : Bagamaimana menjana secara PASIF income RM117,000 dari brokerage fee dengan hanya menggunakan masa 2 jam seminggu dengan pasaran saham.

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

JOM Diversify Dana Persaraan ACC 1, dgn cara beli secara terus saham-saham BSKL (cth: FGV, DIGI, AXIATA,TM,TENAGA, PCHEM, SKPETRO) collect dividend jangka masa panjang & capital appreciation bagi memaksimakan WANG PERSARAAN anda bila mencapai umur 55tahun!!!!

SMS name penuh sekiranya nak hadhir H/P: 012 2489615

View attachment 14903
 
Top