Teknologi Jom check Boost Ewallet, new loyalty programme.

udinawang

freshman
Joined
Sep 10, 2019
Messages
12
Points
1
Age
30
Pada pengguna ewallet, aku seru korang check boost app punya update baru. Interesting gila weh diorang dah tukar coins to stars systems. Banyak key points yang menarik, macam guaranteed stars per spent, upgrade pn user friendly, monthly bonus points lagi... amacam korang?
 

ling123

junior
Joined
Feb 10, 2014
Messages
60
Points
8
Aku dah guna boost ni semenjak diorang launch first - first dulu, banyak changes to keep the user interested .. bagi aku so far update yang ni paling exciting. Nak pakai redeem cashback jee...
 

freyafreya

junior
Joined
Sep 8, 2013
Messages
72
Points
8
So daripada 5 tier dah turun 3 tier je kan, bagus macam ni senang sikit nak faham, lagi simple lagi bagus.
 

udinawang

freshman
Joined
Sep 10, 2019
Messages
12
Points
1
Age
30
So daripada 5 tier dah turun 3 tier je kan, bagus macam ni senang sikit nak faham, lagi simple lagi bagus.
Yup, upgrade pun senang je sekarang dia kira berapa korang spend dah tak kira berapa kali transaction. Nak upgrade level pn senang je, pastu tinggal nak maintain bulan - bulan je.
 
Top