Jom Cari Idea eBay !!

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Tgk jugalah supplier mana yg korang dropship..kalau supplier jenis lambat support tu mmg sakit lah...kalau yg baru2 nak belajor jual kat ebay ni korang cuba tgk kat rumah korang apa item yg boleh jual...cuba listing buat auction murah2 dulu..shipping kasi lps cost sume..so kat situ korang akan fhm konsep nak menjual kat ebay..kang kalau beli ebook tp tak take action buat rugi jerk...

Nak idea lagi rajin2 pergi pasar, uptown,downtown,armcorp mall..mcm2 ada
Betul tu. Baik cari barang kat rumah. Lepas tu listing kt ebay
 

Dan5ielle

freshman
Joined
Jan 20, 2013
Messages
14
Points
0
Malah,belajar membeli belah dari eBay pun salah satu learning curve juga sebelum kita mula menjual.
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Esok sape rajin boleh gi armcorp mall tu..mmg byk niche boleh testing market...dropshipping mmg mudah tp kena betul2 dpt supplier yg ok kalau tak mmg melingkup akaun.
Dropshipping kena betul2 cari supplier yang ok
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
Hai semua.. ebay boleh cari duit tambahan.
 

sxaxm

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
14
Points
0
bersabarlah, mungkin belum ade rezeki drp-Nya. Usaha lg carik produk2 yg hot, xdpt carik yg hot dpt yg suam2 pon jd lah.
 

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
Esok sape rajin boleh gi armcorp mall tu..mmg byk niche boleh testing market...dropshipping mmg mudah tp kena betul2 dpt supplier yg ok kalau tak mmg melingkup akaun.
btul tambah lak akaun verify guna debit maybank la pe la..mmng susah la klau kne ban
 
Top