Jom Cari Idea eBay !!

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
thanks zulshah...apa software dia guna agaknya sbb semua design dia masuk dalam gambar ni...lg satu siapa tau samada langgar tos ebay ke kalau letak url dalam pic?
dia xguna software mmg dah tersedia dalam artsnow..kita yg create design kat c2..ni mcm blanket jea ni..url?maksud tuan cmne yea?
 

rydah

freshman
Joined
Jan 2, 2013
Messages
25
Points
1
bagus jugak kau start dengan ebay..sy dah ada account tp xtau nak start jual apa..
tq kerana sudi share..
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Saya teringin sangat nak buat bisness dkt ebay. Tapi saya perlukan ilmu basic2 berkaitan ebay. Ade cadangan tak ebook untuk newbie macam saya
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
yup2..agk advance bg sy teknik rempit tu..huhu

tp due2 yg sy rekemen tu sgt bagus dr segi support..ade private group & boleh chat sendiri dgn diorg kat fb..:)
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Tgk jugalah supplier mana yg korang dropship..kalau supplier jenis lambat support tu mmg sakit lah...kalau yg baru2 nak belajor jual kat ebay ni korang cuba tgk kat rumah korang apa item yg boleh jual...cuba listing buat auction murah2 dulu..shipping kasi lps cost sume..so kat situ korang akan fhm konsep nak menjual kat ebay..kang kalau beli ebook tp tak take action buat rugi jerk...

Nak idea lagi rajin2 pergi pasar, uptown,downtown,armcorp mall..mcm2 ada
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
Salam,

maaf, saya baru nak belajar-lajar tentang ebay.. senang ke, susah ke.. kena banyak kumpul maklumat..
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
Bagus jg buat dropship yer.. idea yg bgus.. thanks
 
Top