Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
alamak minggu ni tak buat artikel lagi... adeh...
owh senng jer.. kluar modal kira2 rm 12 setel...
alhamdulillah ade mat saleh share artikel saya
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
alamak minggu ni tak buat artikel lagi... adeh...
owh senng jer.. kluar modal kira2 rm 12 setel...
alhamdulillah ade mat saleh share artikel saya
power bro...siap ade org share lg tu..artikel nie ape niche die?
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
power bro...siap ade org share lg tu..artikel nie ape niche die?
biasa jer tn @Tokey ... niche sy banyak bagi informasi jer.. puji org respect org... sembang2 hahaha diaorng share hehehe
yg penting istiqomah... minggu ni septutnye stu artikel akan diupkan tp agak kesibukan...
biasanya schedule hr jumaat huhuu
 

Zafrin

freshman
Joined
Oct 17, 2010
Messages
184
Likes
0
Points
16
Offline
gune youtube pun leh...tuk youtube iklan kua tuk blogspot kua gak..
ade jah org wat wit gune blogspot.asal trafik best rajin post artikel
dapatlah beli coki2 gune wit adseng nanti +wink+

kalau content blog guna bahasa melayu boleh ke tuan?
 

MDHAFiZ

freshman
Joined
Jan 26, 2010
Messages
385
Likes
0
Points
16
Offline
Saya ada 2 akaun adsense. 1 hosted youtube & 1 non-hosted.
Saya ingat nak buat 1 lagi akaun non-hosted.
Ada sesiapa boleh buatkan akaun adsense non-hosted utk sy? Bayaran nanti kita bincang tepi. Urgent ni ada projek nak buat. Mohon pm sy
 

Zafrin

freshman
Joined
Oct 17, 2010
Messages
184
Likes
0
Points
16
Offline
As salam otai2 sekalian, saya ada kemusykilan sikit, saya ada dapat email dari google adwords ni.. ni kali ke 3, yang sebelum2 ni dapat saya tak layan pun.. saya abaikan je.. saya tak tau ape nak buat.. nak terima ke tak offer ni.. takut ade cas tersembunyi je di kemudian hari.. maklum la saya ni newbie..baru nak up.. :)




Welcome. Let’s get started.


Now that you’ve got an AdWords account, you’re just a few steps away from connecting with customers on Google.



Sign in


Here are some tips to help ensure you get the most from your ads:

Show your ads to the right customers.
Set your campaign’s 'Locations' to where your customers are. For example, if you only sell in Kuala Lumpur set your ads to appear only in Kuala Lumpur.

Pick a daily budget you’re comfortable with.
If you’re not sure where to start, try a budget of
RM50-RM100 a day and see how that goes for the first week. Remember, you can adjust your budget anytime based on how your ad performs.

To help you get your ads online, we’re offering RM150 in free advertising, once you spend your first RM50 on AdWords.‡ To claim this offer, call 1-800-817-017† or sign in and enter the code xxxxxxxxx after your billing details.


Sign in


See you online,
The Google AdWords Team



Need some help?
Call us at 1-800-817-017† for free setup support.
 
Joined
Dec 7, 2010
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
Thread yang sangat baik,dan apply adsense guna youtube memang senang,tapi akaun adsense itu hanya hosted dan tak boleh letak iklan di mana2 blog kecuali submit url blog untuk meminta review agar akaun menjadi full.bukan senang nak jadikan full akaun.. :).. apa pun sila-sila lah jenguk servis akaun adsense us saya disini Service Dan Menjual Akaun Adsense US! | WangCyber
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
427
Likes
52
Points
28
Offline
Top