Jogging Untuk Kuruskan Badan

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
klau berjogging tp mkan ta jge..pe nk mkn mkn jer la..mmng kompom ta jd..kdng2 lpas jogging penat, mkn byk2 sb pk nk dptkn blk energy tp tgk2 lemak jer lebey..bkn mkin kurus tp mkin berisi hehe
 

MohdHanis.Com

freshman
Joined
Jan 13, 2013
Messages
69
Points
0
yang penting kene ingat satu perkara, gemuk dan kurus melibatkan faktor genetik juga. sebab itu kita boleh lihat, ada sesetengah orang makan banyak tapi maintain je kurus. :)
 

Richard555

freshman
Joined
Jan 14, 2013
Messages
16
Points
0
Saya pun gemar berjogging cuma badan memang dah kurus. Bertambah kurus la jawabnya
 
Last edited:

Brobozoider

freshman
Joined
Nov 18, 2012
Messages
26
Points
0
pagi nih baru saya balik dari menghantam 10k jogging. dalam 1 jam 15 minit begitu. memang mengujakan, sebab badan secara semulajadinya akan produce hormon endorphin selepas exercise - jadi kita rasa happy jer.

sekarang, kena jaga makan.. jangan pula gi makan Big Mac pulak. hehe.

bro-bro sini biasanya jogging dekat mana?
 

amimy06

freshman
Joined
Aug 2, 2012
Messages
17
Points
0
Nice tips.. Kuruskan badan dgn aktiviti ni memang bagus dan menyihatkan
 

24iesya

freshman
Joined
Mar 11, 2013
Messages
175
Points
0
jogging sgt bgs utk kesihatan..sy salu jogging keliling perumahan sy..sorang2 pon xper.
 

mohdkamaruzaman

freshman
Joined
Feb 11, 2015
Messages
35
Points
8
berjogging ni boleh menyihatkan seluruh anggota badan. Kalau takde masa sekalipun cuba lakukan setiap hari selepas solat subuh. keluar sikit daripada kawasan rumah tak perlu jauh2 memadai di sekeliling rumah pun dah ok.
 
Top