Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

Status
Not open for further replies.

zrul

freshman
Joined
May 22, 2008
Messages
89
Likes
0
Points
6
Age
33
Offline
ape2 pun thanks kat sumer yang datang..memang best....banyak rahsia2 di pecah...memang power....
 
Joined
Jul 19, 2008
Messages
768
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
tahun depan ader ..saya musti pilih..SERIUSE...wkakakakka..:)

ruginyo..miss lagik teknik looser match tuh..kalo aku tau kakude mai..aku reject dating aku petang tuh...:p
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
tahun depan ader ..saya musti pilih..SERIUSE...wkakakakka..:)

ruginyo..miss lagik teknik looser match tuh..kalo aku tau kekude mai..aku reject dating aku petang tuh...:p
tula ..ko pentingkan awek ko dari kekuda kan..:D

Huehuehuehe.. Apa lagik.. Praktikkkanlah bro.. :D
nak praktik macam mana bro..akaun pn xde.sifu2 x ajar hari tu cara buka akaun gmail, eBay dan Paypal.

Rugi duit saya RM 0000.00 pergi seminar kat UPM tuh
:(
 
Last edited:
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
tula ..ko pentingkan awek ko dari kekuda kan..:D



nak praktik macam mana bro..akaun pn xde.sifu2 x ajar hari tu cara buka akaun gmail, eBay dan Paypal.

Rugi duit saya RM 0000.00 pergi seminar kat UPM tuh
:(
tu la ko x mintak dilemma ajar mcm mn nk buka acc gmail dgn pantas. sbb dia ada pegi secret course utk buka acc gmail ahhahahah
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
nak praktik macam mana bro..akaun pn xde.sifu2 x ajar hari tu cara buka akaun gmail, eBay dan Paypal.

Rugi duit saya RM 0000.00 pergi seminar kat UPM tuh
:(
aku pung!!!! HUhauahuahuahuahauhauahuahuah7ua :(
 
Last edited:
Joined
Jul 16, 2007
Messages
399
Likes
0
Points
16
Offline
kawan-kawan,

nih nak bagitau, ada pembetulan sket dlm list nama yg diedarkan arituh...

aku punye id ym : tee_lucas

nnti aku nak add korang dlm list aku..sudila accept yerk..:D
 
Joined
Jul 28, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
0
Offline
xder sapa2 ke nak syer ilmu kat UPM ari tu? nak juga tau, sian ler kat aku yg xdpt pegi nih....
 
Joined
Dec 15, 2009
Messages
207
Likes
0
Points
0
Age
31
Offline
hehehe, penah buat teknik black hat ngan loser match.... xsangke plak teknik tu ade name, da g seminar baru tau tu name die.... papehal pon tabik otai2 ebay yg anjurkans eminar n bg talk....
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
hehehe, penah buat teknik black hat ngan loser match.... xsangke plak teknik tu ade name, da g seminar baru tau tu name die.... papehal pon tabik otai2 ebay yg anjurkans eminar n bg talk....
bro, looser match tu macam mana? boleh tunjuk ajar saya yang newbie ni x? please...:(
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
bro, looser match tu macam mana? boleh tunjuk ajar saya yang newbie ni x? please...:(
Saya pun.. NEWBIE gak nieh.. Help Me 2 bro.. Nak tahu gak.. Leh share kat cni..

Tapi.. Takut org curi buat eBUKU lak AWE_9
 
Joined
Jul 19, 2008
Messages
768
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
ala..jgn lo curi2 ilmu FREE then wat ebook..manusia JENIS apa nih..kan kan kan..:)
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
tu la manusia yg tak "BERJENIS"

:mad::mad::mad:
Isk2...Isk2... Apabila kita perkatakan isu nie nak tahu apa jawapan dia?

1- Memudahkan pembaca..
2- Nie tak salah..
3- Jadi, siapa yang salah?

Isk...Isk.. ISkk.. ILMU yg FREE diberi ker salah.. Atau penjuai a.k.a pencilok nie kata dia sebenarnya yg paling baguih...

Pasal pandai 'hidu' peluang dan ruang.. Huehuehuehueh

Lantak la depa.. Selagi ILMU yg diberi manfaat kepada semua F.O.C awat la nak ebookkan then kenakan BAYARAN!!!

bagi ler F.O.C.. ALLAH bagi ler.. Jgnlah isau..
 
Joined
Jul 19, 2008
Messages
768
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
Isk2...Isk2... Apabila kita perkatakan isu nie nak tahu apa jawapan dia?

1- Memudahkan pembaca..
2- Nie tak salah..
3- Jadi, siapa yang salah?

Isk...Isk.. ISkk.. ILMU yg FREE diberi ker salah.. Atau penjuai a.k.a pencilok nie kata dia sebenarnya yg paling baguih...

Pasal pandai 'hidu' peluang dan ruang.. Huehuehuehueh

Lantak la depa.. Selagi ILMU yg diberi manfaat kepada semua F.O.C awat la nak ebookkan then kenakan BAYARAN!!!

bagi ler F.O.C.. ALLAH bagi ler.. Jgnlah isau..
tambah lagi beberapa point bro..
4) kite kne pandai merebut peluang..
5) kite kene berani mencuba

AHAHHAHAHAHA..:rolleyes:
 
Status
Not open for further replies.
Top