[Jemputan JV]** Komisyen RM75 **. DVD Rahsia Pemasaran Facebook. Produk Laris!!

apairudin

freshman
Joined
Jul 7, 2008
Messages
68
Points
6
saya sudah menjemput En Faisal ke seminar saya..ilmu beliau memnag power dan berkesan...mudah untuk dillakukan dan cepat kesannya..

tak perlu jadi otai..sale masuk banyak giler..xperlu glamour2 pun sale power

THANK YOU EN FAISAL......................
Terima kasih tak terhingga saya pada Otai e-commerce - Puan Sarah.
Bukan hanya kerana join affiliate, dan menjemput saya ke seminar beliau.
Tetapi juga telah juga mencurahkan ilmu perniagaan online beliau.

Dah ramai yang saya kenal bertapak kukuh dengan perkhidmatan mantap
yang Puan Sarah sediakan.

TERIMA KASIH PUAN SARAH!!!
 

apairudin

freshman
Joined
Jul 7, 2008
Messages
68
Points
6
nak join affiliate mmg tak layak.. lebih berminat untuk dapatkan produk ni. Kalau bagus.. akan perkenalkan produk ni pada kawan-kawan lain. Apa pun semoga semuanya dipermudahkan.
Terima kasih tuan
 

huntai77

Senior
Joined
Feb 3, 2007
Messages
331
Points
18
Sekali pandang dah jatuh hati bro.. :).. nak join affiliate tapi mcm tak layak hehehe..tapi nak try promote juga bule?? :)
 
Top