Jemputan JV Ebook Strategi Launch!!!

Joined
Jul 12, 2006
Messages
1,574
Points
38
Age
35
Assalamuaalaikum & Salam Sejahtera,

Pada 23/3/2011, saya dan Pakar Salesletter Zahrul Azua
akan melakukan pra pelancaran terhadap produk terbaru kami.
Ia diberi nama Strategi Launch.

Sebuah produk yang bakal mengisi "kelopongan" yang ada pada
dalam IM terutama Newbies. Masih ramai yang membuat produk
yang mantap tetapi masih tidak tahu bagaimana untuk
"timing" and "launch" yang sebenar.

Oleh itu produk ini bakal dilancarkan penuh pada 30/3/3011..

InsyaAllah produk ini bakal membantu anda
didalam pelancaran produk anda nanti!

Jika anda mempunyai 500 keatas jumlah list
dan berminat untuk menjadi rakan JV bagi produk
terbaru kami ini..
Sila emailkan kepada
[email protected]

Terima kasih,

Ikhlas,

Safuan Sipenglipurlara
http://www.strategilaunch.com

Jangan lupa ya Produk Strategi Launch :)
 
Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Tahniah bro safuan
 

najibasaddok

Newbie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
305
Points
16
Mantap bro! Saya berminat walaupun produk saya pun akan dilancarkan pd 28 Mac. Apa pun bro bg jer detail kat saya [email protected]

Cuba luangkan sedikit masa utk mempromosi produk bro ni...
 

taukereload

freshman
Joined
Nov 6, 2010
Messages
811
Points
0
wahh... hebat.. launch ebook Strategi Launch ni semesti telah mengikut stategi jugak... tarikh 23 Mac tu mesti dalam strategi.. hehehe.. syabas..
 

zahid isa

freshman
Joined
Oct 22, 2010
Messages
103
Points
0
Terbaik dr TeamPemikat... Bro Zahrul, akhirnya launch juga setelah sekian lama menunggu... Msh ingatkah lagi pada kelas itu... Produk ni mmg hebat! sudah trbongkar bbrapa bulan lepas... hehe... All the best bro Safuan Rakan baikku & bro Zahrul bekas guru salesletterku...
 
Joined
Jul 12, 2006
Messages
1,574
Points
38
Age
35
Wah alhamdulillah ramainya yang reply.. Saya cuba jawab semua ya :)


Fuhhhh mantop Bro dah kuar produk meletop hehehehhehehe list ciput laaa bro hehehhehe :-bd
Alhamdulillah akhirnya yang ditunggu bakal keluar.. List ciput? Tapi teknik marketing bro power! Leh guna teknik Facebook nie nanti :)

Tahniah bro safuan
Terima kasih Abu Talib

Mantap bro! Saya berminat walaupun produk saya pun akan dilancarkan pd 28 Mac. Apa pun bro bg jer detail kat saya [email protected]
Cuba luangkan sedikit masa utk mempromosi produk bro ni...
Takper bro Najib, kita boleh buat cross sales :) InsyaAllah saya akan email ya jemputan..

Tahniah bro.. memang terbaik produk ni.. rasa berminat untuk join :)
Terima kasih ya bro Bearnerd.. Ada saya hantar jemputan pada bro.. Cuba check :)

fuhhh™;718433 said:
saya berminat nk tau mcm mna text di header tu boleh digerakgerakkan :D
Hehehe ada gak ya yang perasan header tue.. Hehehe teknik baru tue

tahniah Safuan, produk yang sesuai untuk newbie IM macam saya :)
Terima kasih.. Jangan lupa dapatkan ya nanti terutama pada Rakan-rakan JV yang akan memberikan bonus yang power! InsyaAllah produk ini dapat membantu kita semua..

tahniah atas pelancaran produk hebat ni..:)
Terima kasih banyak!

wahh... hebat.. launch ebook Strategi Launch ni semesti telah mengikut stategi jugak... tarikh 23 Mac tu mesti dalam strategi.. hehehe.. syabas..
Terima kasih.. Ya mengikut right "timing" and "launching".. Ada dibongkarkan dalam ebook ini

tahniah bro safuan..sememangnya produk yg dinanti-dinantikan.
Terima kasih.. InsyaAllah produk ini akan memberi kelainan dan kelebihan pada kita semua..

Salam Bro Safuan,

Nak berJV List masih kekurangan lagi.. Insyallah akan berikan support pd produk bro nt
Walaupun list kurang or tiada, tak bermakna kita tidak mampu bersaing terutama dalam affiliate.. InsyaAllah Zairi pasti boleh melakukannya! Just be creative :)

Terbaik dr TeamPemikat... Bro Zahrul, akhirnya launch juga setelah sekian lama menunggu... Msh ingatkah lagi pada kelas itu... Produk ni mmg hebat! sudah trbongkar bbrapa bulan lepas... hehe... All the best bro Safuan Rakan baikku & bro Zahrul bekas guru salesletterku...
Terima kasih atas sokongan padu sentiasa wahai rakan baikku :)
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
header dia boleh gerak2. :D
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
Tahniah bro Safuan. Saya xde mailing list 500.. tapi rakan facebook ada hampir 5000 :)
 
Top