[JEMPUTAN JV/ AFFILIATE] Ebook Jahit Baju Kurung - TERHANGAT!!

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum...Salam Ceria di petang rabu...

Promot sikit...hari ni, dapat jualan pertama daripada ejen...

Bulan 11/2011 hasil jualan daripada diri sendiri adalah 5 sales...alhamdulillah x der kes x puas hati...ada rasa ragu2 juga jual ebook ni pd mulanya...tp, bila semua sales utk bulan 11 tu dah melepasi jaminan pulangan wang 30 hari yang diberikan, rasa lebih yakin untuk teruskan jualan...Alhamdulillah...

Untuk bulan 12/2011...cuma 1 sale dari sale sendiri...huhuuu...mungkin sbb tak sempat buat promosi kot...jumlah 2 sales termasuk sales ejen...hehehheee...>:D<

Satu lagi, hari tu ada buat promosi Maal Hijrah, mungkin tu yg ramai tertarik nak beli masa 11/2011 walaupun harga beza sikit jer...

Jemput join affiliate ebook Jahit Baju Kurung Tradisional - Panduan Langkah Demi Langkah. Praktikal dan Mudah Difahami.

====> www.panduanbajukurung.com/affiliates
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum...salam ceria...selamat tahun baru 2012 diucapkan kepada semua warga wangcyber.com >:D<

Di tahun baru ini...saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah menyertai affiliate ebook jahit baju kurung tradisional..:) juga kpd semua yg terlibat samada secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan ebook ini.

Juga terima kasih kepada Tuan Jamal Pakar Ebook...tak sia-sia laburkan RM150 untuk beli Pakar Ebook Reborn...:)

Kepada rakan affiliate yang berminat untuk letakkan artikel berkaitan menjahit @ jahit baju kurung di blog mereka...bolehlah hubungi saya ya...artikel unik untuk anda :) boleh bgtau saya detail artikel yang dikehendaki, samada nk masukkan sebarang keywords atau apa2 yg berkaitan...>:D<

Terima Kasih Daun Keladi>:D<
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Asslamualaikum semua warga wangcyber...Salam Jumaat dan Salam Ceria....:)

http://www.panduanbajukurung.com/

JOM JOM JOM daftar sebagai affiliate di sini: =====> http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/

InsyaAllah...saya kan mengadakan CABARAN AFFILIATE EBOOK JAHIT BAJU KURUNG TRADISIONAL dalam masa terdekat...pastinya dengan hadiah2 yang lumayan dan hot!!!! Jika tak ada aral melintang, CABARAN AFFILIATE akan bermula pada 20 Januari 2012...

Semoga rakan-rakan affiliate sekalian dapat memberi sokongan kepada CABARAN AFFILIATE INI.

Kepada yg belum join, bolehlah daftar di sini: ====> http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/

Sebarang cadangan, komen dan pertanyaan amatlah dialu-alukan..

Terima Kasih >:D<
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum dan Salam Ceria diucapkan kpd semua warga wangcyber...>:D<

InsyaAllah, cabaran affiliate akan bermula pada 1 Februari 2012 dgn hadiah2 yg sgt meletup!!! Nantikan kemunculannya...saya akan buka topik khas untuk cabaran affiliate...sebelum tu rakan-rakan dijemput untuk mendaftar sebagai affiliate di sini:

http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/ :)
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Minat juga nak mencuba, masuk dalam KAJIAN KES MARKETING saya ni:)
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Minat juga nak mencuba, masuk dalam KAJIAN KES MARKETING saya ni:)
Tuan Jamal, terima kasih atas sokongan!! Mmg meriah meletup2 la nanti kalau Tuan join cabaran affiliate Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional ni.:D

Pasal seminar free utk 120 org tu, sy nk join tp takut2 pulak nk daftar nama sebab susah nk free time weekend...huhuhuu...

Ok, sesapa yg rasa nak pi seminar free tu..inilah masanya...tempat terhad...erkkk...entah2 dah penuh skrg ni...

Sesaper yang berminat nak join cabaran affiliate yg hot meletup-letup bermula pada 1 Februari 2012 silalah daftarkan diri ye::)

====> http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum semua warga wangcyber,com...salam ceria...ceria2 kan diri anda!!!>:D<

Nantikan cabaran PPS Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional - Panduan Langkah Demi Langkah bermula pada:

===> 1 Februari 2012<=== Semestinya dengan hadiah yg GEMPAK HOT MELETUP-LETUP..insyaAllah.

Ini web jualan: http://www.panduanbajukurung.com/

Daftar affiliate di sini ya: ======> http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/
 
Last edited:

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Tahniah Pn. Sal! Unik btol niche ebook ni. Mmg meletop pnye la... :) Xpenah jmpe lg ebook pasal baju kurung ni... =)
Terima kasih, Tuan Faris...dengan segala hormatnya saya menjemput Tuan untuk menyertai Affiliate Ebook Jahit baju kurung dan memeriahkan cabaran affiliate yg akan bermula pada 1 Februari 2012.

Salam,
Saya dah join..Produk hangat untuk mereka yg suka menjahit baju...yeeehhhh..:D
Terima kasih, Tuan Shafiq....sama-sama kita meriahkan cabaran affiliate Ebook Jahit Baju Kurung yg bermula pada 1 Februari 2012 ni.

Jom sertai saya mempromosikan cara baru menambah pendapatan! >:D<

Daftar di sini:====> http://www.panduanbajukurung.com/affiliates/
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
emmm macam menarik untuk di sertai..akan cuba membantu menggunakan seberapa banyak teknik yang ingin di eksperimentasi setelah lama berehat...
Terima Kasih, Tuan Pjutawan....selamat kembali dari berehat...dengan segala hormatnya saya menjemput Tuan berdaftar sebagai affiliate dan memeriahkan cabaran PPS yang bermula pada 1 Februari 2012 dengan hadiah yg HOT dan MELETUP-LETUP!!
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum, warga Wangcyber.com..;;)

Salam Jumaat saya ucapkan!

Terima kasih kepada semua affiliate yang membantu mempromosikan Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional. Dengan segala hormatnya saya menjemput semua yang belum berdaftar sebagai affiliate untuk mendaftarkan diri anda di sini:

http://panduanbajukurung.com/affiliates/

Jom Sertai cabaran PPS Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional yang akan bermula pada 1 Februari 2012 dengan hadiah yang HOT MELETUP-LETUP!!!

===================================

Saya sedang menyiapkan beberapa artikel dengan ayat power meletup-letup yang sesuai dihantar kepada semua golongan samada lelaki atau perempuan...insyaAllah...:x

Jom daftar affiliate dulu di sini: http://panduanbajukurung.com/affiliates/
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Assalamualaikum dan Salam Ceria kepada semua warga wangcyber!! >:D<

Alhamdulillah...hari ini 1 Februari 2012 bermulanya Cabaran Affiliate PPS Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional. Dengan segala rasa hormat dan rendah hatinya saya menjemput semua sahabat-sahabat wangcyber.com untuk membantu saya memeriahkan cabaran ini. :)

Topik khas cabaran affiliate telah dibuka di sini, sila klik untuk melihat detail dan senarai-senarai hadiah yang HOT BERAPI MELETUP-LETUP:

http://www.wangcyber.com/forum/caba...aju-kurung-tradisional-hot-meletup-letup.html

Bermula dengan sale pertama pada 9 November 2011, sehingga sekarang sebanyak 29 unit Ebook telah berjaya dijual. Bagi orang baru seperti saya, angka ini amatlah memberangsangkan...alhamdulillah...sudah ada pembeli yang bertanya mengenai panduan menjahit baju kurung moden...insyaAllah, ebook tersebut akan menyusul nanti...:)

Jom meriahkan Cabaran Affiliate PPS Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional, daftar di sini dulu: http://panduanbajukurung.com/affiliates/

================

Beberapa artikel baru telah saya sediakan dengan olahan ayat yang sesuai dibaca oleh semua golongan samada lelaki dan perempuan tak kira dalam apa niche sekalipun...insyaAllah...
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Ok...ini testimonial terbaru..
Sila klik gmabar di bawah untuk besarkan image:
testimonial07.jpg
 

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Jom sertai Cabaran Affiliate PPS Ebook Jahit Baju Kurung Tradisional dengan hadiah yang HOT MELETUP-LETUP!!

Klik thread dibawah utk keterangan lanjut:

===> http://www.wangcyber.com/forum/caba...aju-kurung-tradisional-hot-meletup-letup.html

===============

Ini satu lagi testimonial yg HOT MELETUP , sila klik gambar dibawah untuk besarkan image:
View attachment 6850

===============

Untuk kemudahan Tuan-Tuan, saya telah menyediakan 3 artikel yg sesuai dihantar kpd semua subscriber Tuan-Tuan samada subscriber lelaki atau perempuan iaitu artikel no.9, 10 dan 11 yang dapat dilihat selepas Tuan/ Puan login ke akaun affiliate Tuan/Puan. Artikel no.11 adalah artikel terbaru.

Bagi yang belum mendaftar, sila daftar di sini dulu ya:

=====> panduanbajukurung.com/affiliates

===============

Saya juga dengan segala hormat dan rendah hatinya ingin menjemput semua sahabat-sahabat wangcyber dan Otai-otai yang mempunyai blog yg power, hot meletup-letup untuk mempromosikan Ebook ini. Dengan keywords yang betul, amat mudah untuk blog anda berada di halaman utama Google Search...insyaAllah ;;)
 
Top