Jemputan Affiliate KursusWebsite.Com; Belajar Bina Web Sponsoring MLM!

Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua warga WC,

Untuk tahun 2012 ini, saya akan menyambung semula program affiliate di website saya KursusWebsite.Com. Diharapkan program affiliate ini dapat menjadi satu lagi peluang untuk rakan-rakan WangCyber untuk menjana pendapatan melalui secara online penyertaan kursus bina web sponsorig MLM pertama di Malaysia.



APA YANG ADA DI KURSUSWEBSITE.COM?
KursusWebsite.com telah beroperasi sejak 2008 dengan mengendalikan kursus membina website sponsoring MLM, kursus website asas dan yang terkini, kursus website sponsoring MLM & reseller autodownline. Saya bermula di JTC sebelum membuka training center sendiri di Jalan Jelatek dan kini sebagai salah satu associate di ATC (Aridz Training Centre). InsyaAllah, selepas ini saya akan memperbanyakkan kursus-kursus pembinaan website seperti, shooping cart, website affiliate, wordpress dan lain-lain. Sebagai affiliate, anda berpeluang untuk mempromosi kesemua kursus-kursus saya selepas ini.


BERAPA YURAN PENYERTAAN KURSUS WEBSITE SPONSORING MLM?
Yuran yang saya letak agak murah berbanding di tempat lain kerana kami inginkan semua orang mamapu untuk menyertai setiap ursus anjuran kami. Yuran untuk kursus sehari membina website sponsoring MLM dan reseller autodownline adalah RM 490. Namun bagi penyertaan awal, diskaun RM 100 diberikan.


BERAPA PULA KOMISYEN?
Saya telah merancang untuk memberikan komisyen yang berbaloi kepada semua affiliate. Oleh itu, saya akan memberikan komisen berdasarkan jualan seperti di bawah :

1 jualan : RM50.00
2 jualan : RM120.00
3 jualan : RM210.00
4 jualan : RM320.00
5 jualan : RM450.00
6 jualan ke atas : RM100.00 setiap jualan


PEMBAYARAN KOMISYEN?
Pembayaran komisyen yang telah di SAHkan dan terkumpul akan dilakukan setelah kursus dijalankan pada bulan tersebut. Pastikan agen membekalkan butiran peribadi yang tepat.


SUSAH TAK NAK BUAT JUALAN?
Tak susah sebenarnya. Anda boleh letakkan di blog anda, di Facebook, atau pun anda boleh mempromosikan kepada rakan-rakan anda. InsyaAllah, saya akan menambah bahan promosi dari semasa ke semasa untuk membantu anda.


DIMANA NAK MENDAFTAR?
http://www.kursuswebsite.com/affiliates

** Sebarang maklumat akan saya update di thread ini. Jika ada soalan atau masalah, boleh juga maklumakan di thread ini.

Terima kasih
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
#2
salam tuan..link affiliate mcm ada masalah jer..just keluar kat bwh blik klik.

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/kur10000/public_html/affiliates/index.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
 
Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#3
salam tuan..link affiliate mcm ada masalah jer..just keluar kat bwh blik klik.

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/kur10000/public_html/affiliates/index.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Betul tuan.ada error cam bro alkarim cakap.
 
Top