[JanaWangPantas.Com] - Diskaun 66% Untuk 20 Orang Pertama!

aliflamra

Newbie
Joined
Jan 17, 2006
Messages
263
Points
16
Assalamualaikum...

Saya akan melancarkan satu program khusus untuk membantu
orang baru menjana pendapatan di internet melalui web saya
[size=+2]http://www.janawangpantas.com.[/size]

Perancangannya akan dilancarkan pada awal bulan Julai 2012.

Oleh itu, di sini saya ingin menawarkan kepada 20 orang pertama
untuk memiliki produk / menyertai program ini dengan harga diskaun
[size=+2]sehingga 66%.[/size]

[size=+2]Apa produk yang akan diperolehi:[/size]


Produk akan dipakejkan dalam 7 DVD yang terdiri dari 4 Pakej Produk



[size=+2]Pakej 1 - 6 DVD Panduan[/size]



[size=+2]Pakej 2 - 4 DVD Panduan Jana Wang[/size]



[size=+2]Pakej 3 - 10 Ebook Pemasaran Online[/size]



[size=+2]Pakej 4 - 2 DVD Produk PLR, MRR dan RR bersaiz 8 GB[/size]



Selepas dilancarkan, harga adalah [size=+2]RM 180[/size]

Untuk 20 orang pertama [size=+2]saya tawarkan harga RM60 sahaja![/size]

Dan saya juga ingin jasa baik anda untuk beri testimoni yang akan diletakkan di website.

Kepada yang berminat, boleh buat pembayaran ke akaun di bawah

[size=+1]Maybank (Wahdah Management - 562058006073)
SMS nick name anda di wc, tarikh dan masa pembayaran ke 013-3885371
[/size]

Sebarang pertanyaan, boleh tanya di thread ini atau saluran di bawah:

Email : [email protected]
Call / SMS : 0133885371
Facebook :http://www.facebook.com/pages/Jana-Wang-Pantas/167684190029642

Terima kasih

Ahmad Hafizul Kamaluzaman
Admin JanaWangPantas.Com
0133885371

Tinggal 16 unit lagi

1. At-Talib Network (ATN)
2. Wan
3. idham78
4. paklong
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Baru je lancarkan dah ada yg tempah.. hangat produk ni.. :)
 

idham78

freshman
Joined
Dec 25, 2008
Messages
192
Points
16
Age
41
salam sy sudah buat bayaran

BRO, BAGI LA ALAMAT EMAIL.. senang nk attacch bukti dan nk tanye....

New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

Confirmation status

Amount: RM60.00 Status: Successful
Reference number: 1648393782
Transaction date: 10 Jun 2012
Transaction time: 12:20:16

You can add as Favourite List if you plan to make same transfer in the future. Once

added, you will no longer require TAC to make the transfer.
From Account 158220606698 WSA
New balance: RM***
To 3rd Party Account Number: 562058006073
Account Holder Name: WAHDAH MANAGEMENT
Recipient email: [email protected]
Effective date: Today
Description of transaction: jana wang pantas produk
 
Last edited:

aliflamra

Newbie
Joined
Jan 17, 2006
Messages
263
Points
16

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Menarik produk yang di tawarkan :)
 

idham78

freshman
Joined
Dec 25, 2008
Messages
192
Points
16
Age
41
alhamdulilillah..
produk sudah selamat sampai..
saya tak tahu berapa bulan nak habis baca ebook yang berlambak tu,
nak try semua software dan bukak video seminar yg berjam2 tu
terima kasih .. sy dapat apa yg dijanjikan...



 

Attachments

Top