Jana side income dari revenue share site

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
36
Likes
3
Points
8
Offline
#1
MPA2.jpg

Assalamualaikum Dan selamat sejahtera,
Anda berminat menjana duit Dollar. Satu revolusi pengiklanan dan menjana Dollar USD melalui revenue share atau perkongsian keuntungan. Anda hanya beli pek iklan serendah $5 USD, melayari iklan selama dua minit sehari dan terima pendapatan dari revenue share setiap hari . Tapi dengan syarat anda sudah ada akaun payment processor seperti Paypal atau Perfect Money dan tahu cara menggunakannya Jom ramai-ramai join Mypayingads. Ramai member dari seluruh dunia sudah menjana residual income dan member seluruh dunia telah mencecah 80000 orang dan payout melebihi $3 Juta Dollar. Cuma member dari Malaysia je yang kurang join kerana kurang didedahkan dan tak tahu potensi bisnes ini. Suka saya nak maklumkan di sini program yang saya join ni takde kena mengena langsung dengan MLM, networking dan seumpamanya. Ia juga bukan pelaburan internet(HYIP) atau skim cepat kaya (money game). Yang saya sebutkan referral atau sponsor org untuk join bukan wajib itu hanya optional kalau kita nak dapat komisyen 12% dari referral yang add fund dalam mypayingads untuk beli adpack share. Kita x perlu bina kaki atau down line atau pairing seperti MLM. Walaupun kita xde referral kita masih menjana pendapatan sehingga maksimum. Macam saya cakap ini bukan skim cepat kaya... Kebanyakan member yang join ni income yang dia dapat setiap hari mereka buat pembelian semula adpack share untuk memaksimakan earning. Jadi selepas 4 bulan ke atas bila income sudah mencecah puluhan dolar dalam sehari baru mereka buat withdraw. Jadi kena bersabar dan mengambil masa. Yang paling penting site mypayingads ni sudah berumur 8 bulan dan bertaraf elite site dan owner site ni memang telus dan amat dipercayai dan sentiasa aktif di Facebook group Mypayingads... Klau tak percaya cuba request Mypayingads closed group member dan anda cuba menilai sendiri. Ramai member di seluruh dunia gembira dan berpuas hati kerana telah menjana residual income atau pendapatan pasif. Untuk permulaan pembelian adpack yang bagus adalah membeli $100 USD dahulu untuk 100 adpack shares... Dari situ kita boleh dapat earning sehari $1. Dengan earning itu barulah kita menambah adpack shares untuk memaksimakn earning harian. Itu yang kebanyakan member mypayingads buat. Cepat jangan terlambat... Daftar percuma dengan syarat anda sudah ada payment processor samada Paypal atau Perfectmoney untuk buat pembelian adpack share dan menjana income harian dalam Dollar USD. Sekiranya anda menggunakn hand phone jangan buka di browser Google chrome kerana tak support kerana site ni baru menggunakn SSL green certificate sebagai security. Gunakn browser selain Chrome. Tapi boleh guna apa-apa browser apabila buka link ini di komputer desktop. Untuk maklumat lanjut dan pendaftaran percuma sila copy dan paste di browser anda link ini--> cleverpick.com/lp1/?ref=usler
 
Last edited:

zzydin

freshman
Joined
Aug 2, 2008
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#3
ada sesiapa kawan2 lain yg dah joint ke..boleh share testimoni skit
 
Top