Jana income usd di amazon : e-store amazon powerfull

razakcisco

freshman
Joined
May 30, 2009
Messages
37
Points
6
Salam warga WC
Ada yang berminat nak tahu tools yang saya gunakan untuk set-up e-store Amazon dalam masa 5 minit?
+ Sistem lengkap shopping cart
+ Tak perlu cari content
+ Tak perlu hosting & domain
+ 18 Themes pro
+ Sistem Autoresponder
+ SEO build in

Nak tahu? Komen "nichify" dan saya akan reply anda
I dah cuba tapi tidak brape menjadi
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
ada bukti ke dah dapat cheque
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Xkan sistem 5minit siap pasang boleh FAIL en keladi...tak percaya saya...sistem kampung saya lain aa buat dah bertahun baru merasa komisen amazon tue... :)


ada guideline x...kebanyakan sistem bila dah langgan, dan bayar...lepas tu x tau nak promosi..balik2 kena langgan yang lain dan bayar lagii...susuah untuk newbie..mcm saya ni.....
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Tak berapa menjadi..so apa yang menjadi tue bleh share sket tak?

Mungkin tak menjadi dapat komisen, tapi menjadi bila dapat rank amazon store tue dalam enjin carian..so ini dikira tidak FAIL aa nichify tue...

I dah cuba tapi tidak brape menjadi
 
Top