Jadilah Pelancong Bijak

Joined
Sep 1, 2017
Messages
35
Likes
0
Points
6
Age
23
Offline
#22
baik, terima kasih atas info2 ni...nak tanya diskaun harga RM88 ni ada tak had beberapa penebusan?
promo ni hanya terhad kpd 150 org terawal shj...siapa yang cepat dia yang dapat... Jadi, tebus promo code "BIGCNY88" sebelum tamat!!!
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
76
Likes
2
Points
8
Offline
#25
150 orang? I rasa saya dah lewat..kenapa dah beritau awal sikit,..haiz
Saya rasa belum lagi 150 orang ambil kerana masih ada banyak orang tak tau ada promosi ni. Awak blh cuba la, mungkin awk ada luck..haha
 
Joined
Feb 1, 2019
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
40
Offline
#26
Saya rasa belum lagi 150 orang ambil kerana masih ada banyak orang tak tau ada promosi ni. Awak blh cuba la, mungkin awk ada luck..haha
Selagi X redeem, boleh bagi saya dah, Air Asia best gilaaaaaa.... tak sabar nak redeem, jgn rampas aku punya.
 
Joined
Jul 23, 2018
Messages
26
Likes
0
Points
1
Age
23
Offline
#32
sekarang website ni masih boleh booking tiket tapi tak dapat guna vaucher diskaun dah, sebab promosi sampai 1 feb 2019 sahaja.
Tak rugi pun kalau tak sempat beli tiket dalam masa promosi diskaun ni, saya rasa dia akan keluar banyak promosi lagi untuk member, tunggulah apa promosi menarik yang akan dikeluarkan, sekarang kumpul big point dulu...
 

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#33
boleh jer...anda boleh beli tiket penerbangan tu kat deals.airasia.com atau https://www.airasiago.com.my/...Ingat masukkan promo code" BIGCNY88" kat checkout page utk nikmati diskaun RM88 dengan pembelian minimum RM300...
sudah turun pembelian minimum sampai rm300? aku baca awal2 islah rm500... sudah turun harga... aiyo kalau aku tahu aku nak book ni...
 

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#34
sekarang website ni masih boleh booking tiket tapi tak dapat guna vaucher diskaun dah, sebab promosi sampai 1 feb 2019 sahaja.
cepatnya habis promosi ni... skrg big point nak tebus satu ticket nak minimum berapa ya... aku baru kumpul 700 lebih jer... blh pergi mana?
 

miniang

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
49
Likes
1
Points
8
Offline
#35
kawan kawan, nak tanya promo masih ada lagi ke ?? nak redeem lah
Last promo dia on 1 Feb, dua hari lepas. Sayangnya, dah terlepas.
Takpe, cuba subscribe je dulu as BIG member AA. Mana tau kalau rezeki nanti, silap2 boleh dapat tiket free
 
Top