Item.My - Website Jual Beli Barang Terpakai

Joined
Jan 16, 2007
Messages
306
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Assalamualaikum & salam sejahtera,

Saya ada banyak barangan terpakai. Sudah nama barang terpakai, mestilah ada disimpan merata tempat dalam rumah. Semak juga kadang-kadang :-O. Nak buang sayang. Jadi, saya pun buat satu website ringkas tujuannya untuk menyelesaikan masalah ni.

Jual beli barang terpakai. www.item.my

Daripada buang, sekurang-kurangnya dapat juga duit jika berjaya jual. Jika korang2 yang saya confirm banyak lagi barang terpakai/secondhand, amat dialu-alukan untuk iklankan di sini.

1. Tak perlu bayar macam biasa la..hehe
2. Tak perlu daftar.
3. Saya akan approve jika bersesuaian.

Klik di sini untuk iklankan barang anda

p/s: Ini laman web baru. Hanya terima barangan terpakai sahaja. Kurang listing. Harap dapat memberi manfaat pada semua. Komen amat dihargai.
 
Joined
Feb 27, 2013
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#2
mungkin starline boleh tambah item lagi kot dari sumber mudah.my ke lelong ke..nanti orang lain nampak banyak items, baru diorang yakin sikit la..just my 2 cents
 
Joined
Jan 5, 2011
Messages
274
Likes
0
Points
0
Offline
#4
Bagus juga ada halaman ni.,, saya nak tanya.. mana nak dapat script macam ni yer. pls PM saya.
 
Joined
Jun 19, 2013
Messages
19
Likes
0
Points
1
Offline
#11
Menarik. kadang2 benda yang 'sampah' atau tak berguna untuk kita sebenarnya berguna untuk orang lain. Boleh juga join Car Boot Sale
 
Joined
Jan 16, 2007
Messages
306
Likes
1
Points
18
Offline
#12
Menarik. kadang2 benda yang 'sampah' atau tak berguna untuk kita sebenarnya berguna untuk orang lain. Boleh juga join Car Boot Sale
Yup betul sebab saya baru saja jual peti ais terpakai dalam website tu. Jual murah sangat sebab nak bersihkan ruang. RM80 je..t.kasih la kat pembeli tu..seronok saya dengan dia.
 
Joined
Jan 16, 2007
Messages
306
Likes
1
Points
18
Offline
#13
Website dah beli sudah bertukar interface tetapi konsep masih sama. Sekarang dalam bentuk forum. Berjual beli barang terpakai, dapatkan komen, review dan sebagainya. Komunikasi 2 hala.
 
Top