Item.My - Website Jual Beli Barang Terpakai

starline

freshman
Joined
Jan 16, 2007
Messages
309
Points
18
Assalamualaikum & salam sejahtera,

Saya ada banyak barangan terpakai. Sudah nama barang terpakai, mestilah ada disimpan merata tempat dalam rumah. Semak juga kadang-kadang :-O. Nak buang sayang. Jadi, saya pun buat satu website ringkas tujuannya untuk menyelesaikan masalah ni.

Jual beli barang terpakai. www.item.my

Daripada buang, sekurang-kurangnya dapat juga duit jika berjaya jual. Jika korang2 yang saya confirm banyak lagi barang terpakai/secondhand, amat dialu-alukan untuk iklankan di sini.

1. Tak perlu bayar macam biasa la..hehe
2. Tak perlu daftar.
3. Saya akan approve jika bersesuaian.

Klik di sini untuk iklankan barang anda

p/s: Ini laman web baru. Hanya terima barangan terpakai sahaja. Kurang listing. Harap dapat memberi manfaat pada semua. Komen amat dihargai.
 

starline

freshman
Joined
Jan 16, 2007
Messages
309
Points
18
Menarik. kadang2 benda yang 'sampah' atau tak berguna untuk kita sebenarnya berguna untuk orang lain. Boleh juga join Car Boot Sale
Yup betul sebab saya baru saja jual peti ais terpakai dalam website tu. Jual murah sangat sebab nak bersihkan ruang. RM80 je..t.kasih la kat pembeli tu..seronok saya dengan dia.
 
Top