Isu Barang Tak Sampai oleh AN

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
2 refund ari nih. 30 usd ni. dah ler sales takde ni. adesss...
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
refund je, next time usaha lg..aku baru rabak 50usd ari ni.
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
baru tadi buyer email bagitau item paid/shipped 6 Oct baru sampai....Hebat btul AN.
 

isnur2k

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
405
Points
18
Ha ha ha... Tak senang tidur lah kita 2-3 hari ni..., Aku sekarang ni memang fobia kalau ada e-mail masuk..memang dah tau email dari buyer tanya barang tak sampai..
 

fagositosis

freshman
Joined
Apr 25, 2009
Messages
213
Points
0
hehe..macam2 lagi rupenya ragam2 geng2 AN..nk wat camne,ni laa sumber rezeki kite..waaaa
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
AN buat lawak tahun baru hari ni :

i got a mouse pad with a tractor on it.... not ***** **** what's up?
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
aku biasa jer kena macam tu.. lain order lain di hantar.. tu belum lagi order 2 hantar 1..
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
3 reship aku hari ni. 2 order mouse pad 24hb Nov satu order baju 25hb Nov.
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
AN buat lawak tahun baru hari ni :

i got a mouse pad with a tractor on it.... not ***** **** what's up?

aku pernah kena order mpad apple sampai mpad hollywood. full refund, nasib baik x kena -ve fback.. pastu calendar plak salah print, AN reprint hantar balik.. yg x bestnya buyer dah dispute, so refund lagi.. minggu lepas aku open dispute bg AN..
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
AN buat lawak tahun baru hari ni :

i got a mouse pad with a tractor on it.... not ***** **** what's up?

ini perkara biasa kalo berurusan dgn blue Berry tu. Lagi nak cuti Krismas dan Thn Baru China maka makin tinggi la peratus lawak dia... hahaha
 
Top