Isu Barang Tak Sampai oleh AN

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Sape2 banyak barang tak sampai boleh cerita kat sini. Mcm kes aku baju lagi banyak hilang dari mouse pad. Ratio baju nak hilang mmg amat tinggi dan merugikan. Oleh itu aku rasa kita patut tekan pihak AN utk bagi tracking number ni.

Oleh itu jom terjah forum AN utk sesiapa yang tak puas hati pasal barang2 hilang terutama baju. Kalau setakat sekeping dua hilang itu normal. Kalau 10 baju hilang dari 70 helai itu tak masuk dek akal pikiran ambo. Tunjukkan kuasa anda sebagai pelanggan.

Jom terjah di sini : http://forum.artsnow.com/ShowPost.aspx?ThreadId=42497
 
Joined
Jun 21, 2009
Messages
1,051
Points
0
Sape2 banyak barang tak sampai boleh cerita kat sini. Mcm kes aku baju lagi banyak hilang dari mouse pad. Ratio baju nak hilang mmg amat tinggi dan merugikan. Oleh itu aku rasa kita patut tekan pihak AN utk bagi tracking number ni.

Oleh itu jom terjah forum AN utk sesiapa yang tak puas hati pasal barang2 hilang terutama baju. Kalau setakat sekeping dua hilang itu normal. Kalau 10 baju hilang dari 70 helai itu tak masuk dek akal pikiran ambo. Tunjukkan kuasa anda sebagai pelanggan.

Jom terjah di sini : http://forum.artsnow.com/ShowPost.aspx?ThreadId=42497
AN ni kena check gak...sebab takut mereka dah bnyk wat mcm ni...kena complait la kat admin dia..sape2 rajin, kontek direcc mereka trus..
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Skrg aku dok rasa makin menjadi-jadi. Aku bleh rasa dlm 10 item order mesti satu atau dua dia org tak buat pun. Just remark ship je.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Skrg aku dok rasa makin menjadi-jadi. Aku bleh rasa dlm 10 item order mesti satu atau dua dia org tak buat pun. Just remark ship je.
aku pun dh mula rasa lain mcm je....sbb ada beberapa item masih x sampai dkt buyer :confused: padal buat bulk order pd hari yg sama, dan yg lain dh pun terima semua satu negara plak....aduh...jenuh dok mengayat buyer seruh bersabar.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku pun dh mula rasa lain mcm je....sbb ada beberapa item masih x sampai dkt buyer :confused: padal buat bulk order pd hari yg sama, dan yg lain dh pun terima semua satu negara plak....aduh...jenuh dok mengayat buyer seruh bersabar.
ada buyer mmg bersabar.. tp bila rating kita jap lg.. br tau.. uhhuuh
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
Projek Rahsia Menaikkan DSR telah dilancarkan, sapa mau join, boleh PM aku, keahlian terhad. Kos cuma RM 1 seminggu. Tiada fee2 lain terlibat hatta ebay fee/fvp/dsbnya
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Projek Rahsia Menaikkan DSR telah dilancarkan, sapa mau join, boleh PM aku, keahlian terhad. Kos cuma RM 1 seminggu. Tiada fee2 lain terlibat hatta ebay fee/fvp/dsbnya
huhuhu mcm menari je bro:rolleyes:
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
jom saman AN
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
yes aku dpt lagi satu negative feedback hari ni. mouse pad tak sampai lepas sebulan. makin lama makin byk aku terima email brg tak sampai ni.
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
yes aku dpt lagi satu negative feedback hari ni. mouse pad tak sampai lepas sebulan. makin lama makin byk aku terima email brg tak sampai ni.
takpe, feedback yang ratus2 bleh cover..tapi tak tercover gak kalau -ve feedback berderet2 lepas ni, sigh*
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
feedback satu hal. refund ngan re-ship satu hal lagi.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
arghhh.....buyer aku dh mula bising² nie....byk item x sampai lg...mcm nie x boleh jd dah melampau giler AN nie.... kena cari jalan lain nie..mau kopak poket klu refund balik dkt buyer.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
boikot untuk sedarkan admin dia. jgn talak 3.. mungkin diorang sedang restructuring their production process.. sementara ni. coverla sikit2 dgn fizikal item.. insyallah,.. rezeki ada di mana2.

ikhlas,
awe 9
forum newbie
 

nuwa

Newbie
Joined
May 20, 2006
Messages
213
Points
16
boikot untuk sedarkan admin dia. jgn talak 3.. mungkin diorang sedang restructuring their production process.. sementara ni. coverla sikit2 dgn fizikal item.. insyallah,.. rezeki ada di mana2.

ikhlas,
awe 9
forum newbie
Sokong2.. Bg diaorg masa dulu.. xok jugak baru pakat boikot.... huhu..
hari-hari refund kt kasteme..dh jadi negatif paypal aku..huhu
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
boikot untuk sedarkan admin dia. jgn talak 3.. mungkin diorang sedang restructuring their production process.. sementara ni. coverla sikit2 dgn fizikal item.. insyallah,.. rezeki ada di mana2.

ikhlas,
awe 9
forum newbie
setuju-setuju-setuju.....
lps item AN dkt ebay end minggu depan aku nk stop order dh dekat AN...biar brg semua dh sampai dulu br start balik...:rolleyes:
harap semua pun lakukan pekara yg sama...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
aku payah sikit nak follow bang. ini je makan minum aku skrg. stop terus apa aku nak makan nanti. sob sob sob....
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
aku payah sikit nak follow bang. ini je makan minum aku skrg. stop terus apa aku nak makan nanti. sob sob sob....
adeh bro.. sedih dan terhiris hati saya yg newbie ini mendengarnya. apa la nasib saya yg baru berjinak2 dengan eBay dan AN ni nak mencari rezeki di internet, Saya faham perasaan bro, sama2 kita cari produk fizikal sehebat bro shahraduan, sekencang bro Zacky, .:(
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
adeh ko ni takkan terhiris hati jek kot. donate lah 20% income tu ke paypal aku. ekekeke
 
Top