Isteri Curang di facebook

Joined
Sep 12, 2010
Messages
2
Points
0
ok.. aku nak tanye ko.. kalaulah dia ckp kat ko yang ko nie mengongkong dia pe citer pulak... huuhuhu

zaman skg nie kongkong dan cemburu harus d titik berat kan memandang kan hampir kesemua wanita amat teruk dari pelacur!

sedang kan pelacur hanya mendedah kan physic nya tetapi wanita2 common skrg rela dgn sepenuh HATI memberi cinta mereka kpd lelaki lain selain suami mereka malah rela kongsi physic mereka juga..
 

DwenRasid

freshman
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,226
Points
0
tu la masalahnya....

jika di larang,dikatakan cemburu buta

bila x dilarang....ini lah jdinya

pandai2 la jaga rumah tangga...

masuk tido sama2...

masuk facebook pun sama2 la...
 

suffah

freshman
Joined
Sep 13, 2010
Messages
38
Points
0
ni arr nama nya zaman fitnah. Takyah tunggu facebook, kat opis, turun naik keje pun leh jadi mcm2. Doa la banyak2 coz fitnah ni tak mengenal siapa anda huhu
 

mrchocolate

freshman
Joined
Aug 18, 2010
Messages
33
Points
0
facebook skang ni bhaya... ia jgk boleh wat jdi ktagih... jgn bnarkn isteri wat facebook.. lau nk wat jgk,share akaun.. cdangan mnarik kan? yg xbleh dterima leh trlanjur!

p/s: laki trsebut hacker ke? ilmu dgunakan utk tujuan yg baik xsalah.. bgs bro!
 

trajet74

freshman
Joined
May 3, 2012
Messages
1
Points
0
Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

Salam sahabat..

Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
:eek::-$

Assalam...

bole emel kat saya bgmana nak hack tu...
 

putrawalk

freshman
Joined
Jul 31, 2011
Messages
134
Points
0
Selalunya Isteri cari lain sebab suami tak power...
 

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
dunia dh akhir zaman...akan ada balasanya nanti...dh kawin kot...lg pedih seksaannya nanti...adeh
 

ling123

junior
Joined
Feb 10, 2014
Messages
59
Points
8
facebook tu berbahaya la..kena bergantung pada diri sendiri..tengok boleh kawal ke tak..
 

bantal bucuk

freshman
Joined
Jun 23, 2021
Messages
1
Points
1
Age
20
isteri curang zaman now belambak.. punca nak hidup mudah.. segalanya nak senang.. so kesempatan buat lelaki zaman now yang tidak ambil peduli pada keburukan dan terlalu menurutkan kehendak nafsu diri sendiri.. bukan tiada perempuan bujang.. tetapi status wanita sebagai isteri itu agak menarik.. so seperti diketahui umum.. keduduan isteri itu hak yang sah kepada suami dan tidak boleh sebagai seorang isteri wujud perasaan kepada lelaki lain.. oleh sebab zaman now.. banyak wanita berstatus isteri berhubung dengan lelaki dalam aplikasi dan laman sosial.. disitulah bermulanya punca kecurangan.. bila dipandang remeh dan tidak mengendahkan syarat perkawinan. maka si lelaki tidak kira status bujang berkahwin atau duda kebanyakan menurut nafsu bila melihat gambar wanita yang di upload dan di kongsi kepada umum.. kerana nafsu melihat gambar wanita yang dihatinya menggambarkan indahnya jika wanita dalam gambar itu dapat dipeluk dan dicium.. biarpun telah bersuami.. jika mahu turutkan sahaja hawa nafsu.. maka perkenalan pun bermula.. berbual mesra dan wujudkan satu persahabatan dengan wanita itu.. disitu mulalah reaksi menunjukkan kesefahaman dalam perbualan.. isteri yang berkenalan dengan si lelaki melihat cara perbualan lelaki itu nampak seperti peribadinya baik dan jenis yang mesra.. sedangkan disebaliknya si lelaki itu memasang niat tidak baik.. pertemuan diatur dan bertemu ramah.. selepas pertemuan perasaan mula diluah.. so.. kesempatan datang dan peluang makin luas untuk lelaki itu menggapai hasrat dan angannya.. mahu bersama wanita manis dalam laman sosial yang sebelumnya hanya gambar sahaja dilihat.. maka wanita dalam gambar itu kini adalah teman mesranya dan telahpun bertemu.. semakin hari nafsunya membuak melihat gambar wanita itu.. lalu plan untuk merangkul tubuh wanita itu terus berjalan.. biar statusnya isteri orang.. tapi nafsunya pula berkata satu kemenangan kepada lelaki itu bila wanita yang di idamkan itu berstatus isteri orang.. sudah pasti sukar untuk sentuh dirinya.. apatah lagi mahu merangkul dirinya untuk dinikmati.. tapi jika selal diberi umpan.. akhirnya termakan jua.. bertemu wanita itu dan bawa ke tempat sunyi untuk berduaan. bila dah berduaan.. sentuhan lelaki bermula bila diajak bergambar berdua.. sengaja lelaki itu berdiri rapat dibelakang wanita itu dan bergambar.. kemudian dipegang pinggang waniya itu dan merapatkan tubuhnya dibelakag sambil berkata inilah moment indah sebab dapat berduaan.. kemudian dipeluk terus tubuh isteri orang yang kini dalam aura nafsunya.. pelukan itu rapat dibelakang wanita itu dan dicium kepala yang bertudung sambil memeluk erat tubuh wanita idamannya.. dibisikan dengan nada ghairah..
 

Lovemimi123

freshman
Joined
Jul 4, 2021
Messages
59
Points
6
Age
30
saya faham perasaan kau, sebagai satu ajaran bg kita...
sy pun pernah curang kat sugarbok sbb suami xbg sayang, lepas hal terbongkar, kena minta cerai...huhu
 
Top