Isteri Curang di facebook

lunassp

freshman
Joined
Oct 30, 2008
Messages
401
Points
16
Age
33
Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

Salam sahabat..

Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
:eek::-$
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38


Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.


ni yang payah ni... nak halang... dah member lama dia.. nanti kang dituduh cemburu buta pulak

kalau tak halang..........
 

kabuu

freshman
Joined
Apr 19, 2010
Messages
85
Points
0
sallamzz...
wah terror bro ni ye....boleh masuk akaun org lain..
kire nye ni boleh masuk kat sesape punya la ye...
 

Dk Hadi

freshman
Joined
Jul 20, 2010
Messages
64
Points
0
Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

Salam sahabat..

Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
:eek::-$

ko ada kaedah erk.. kongsi skit kat aku nie... xpi kalau belum kahwin leh ke dapat kaedah ko nie..heheh... :)
 

kabuu

freshman
Joined
Apr 19, 2010
Messages
85
Points
0
sallamzz..
mmy terror tersebut saye tuju kan pd bro yg buat statement tuu.
kire nye dia handel la ye boleh masuk akaun org lain...
ade software ke bikin mcm tu..?
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
kalau aku ada bini nanti jgn haraplah aku nak kasi dia men facebook, myspace etc..
kalau nk main pun 1 akaun kongsi2..

dan apapun, cari awek/bini yg "setia"....
kalau x setia perangai mcm "setan"... mmg nk curang je keje..

dan kalau boleh cuba elakkan cari bini yg:
- dlm hidup dia penah banyak kali kaple
- no virgin
- lahir bulan 3?? ramai awek lahir bulan ni aku knl curang kuat.. tp muka baik je...

pendapat aku lar...
 

Dk Hadi

freshman
Joined
Jul 20, 2010
Messages
64
Points
0
tuelah... aku salupppp bro nie... ke guna spy webcam ni... aku ada try cari software yang aku nak,tiba2 aku terjumpa software tue... hihihi.. tul ke ko guan software tue... heheheh
 

Dk Hadi

freshman
Joined
Jul 20, 2010
Messages
64
Points
0
kalau aku ada bini nanti jgn haraplah aku nak kasi dia men facebook, myspace etc..
kalau nk main pun 1 akaun kongsi2..

dan apapun, cari awek/bini yg "setia"....
kalau x setia perangai mcm "setan"... mmg nk curang je keje..

dan kalau boleh cuba elakkan cari bini yg:
- dlm hidup dia penah banyak kali kaple
- no virgin
- lahir bulan 3?? ramai awek lahir bulan ni aku knl curang kuat.. tp muka baik je...

pendapat aku lar...

ok.. aku nak tanye ko.. kalaulah dia ckp kat ko yang ko nie mengongkong dia pe citer pulak... huuhuhu
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
ok.. aku nak tanye ko.. kalaulah dia ckp kat ko yang ko nie mengongkong dia pe citer pulak... huuhuhu

mengonkong ada sebab.. mengonkong pun bukan nya teruk2 sgt..
just jgn men-facebook or nk men fb kongsi akaun dgn aku etc...

semua konkongan based on xnk kasi bunga2 curang tu wujud..

socialis dgn lelaki.. sampai pada thp personal share
 

supanoob

Senior
Joined
Nov 2, 2009
Messages
616
Points
0
korang ni jgn le terikut sgt yahudi tu.. suami memang kena kongkong isteri dia.jgn le open sgt sampai dia bebas bergaul dengan lelaki lain, sampai tak terpantau.pergaulan bukan setakat bertemu muka je, dlm net pun boleh di kira sebagai pergaulan...

Islam menggalakkan pencegahan dari mengubat. so, suami kena cegah, dan kalau mampu buat mcm pinguspy kata tu. kita ada kata putus, ingkar kata suami, tak cium, bau syurga le weh..syurga bawah tapak kaki suami, jgn main2...kena lahant dgn Allah nanti baru tau..
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.[/B]:eek::-$

Satu pengajaran buat suami dan juga isteri..
kena lebih berwaspada...
cuma ayat yg last sekali nie pelik sikit..
macam strategy pemasaran jer..
ntah2 jual ebook membongkar hubungan sulit... :D
 
Top