Isteri berleter ketika suami buka WC

Joined
Oct 14, 2009
Messages
334
Likes
6
Points
18
Offline
#2
Camano aku xnk bg dia berleter, any suggestion.
1. Tidurkan isteri
2. Buat xtahu

Nak kena buat undian apa kata survey nie !
--- Post updated ---
Camano aku xnk bg dia berleter, any suggestion.
1. Tidurkan isteri
2. Buat xtahu


No 2.
Buat tak tahu.
Berleter tu dah memang sifat perempuan.
Pakai earphone dan dengar ngaji.
 
Joined
Apr 1, 2017
Messages
5
Likes
2
Points
3
Age
28
Offline
#4
buat tak tahu je lah... buat2 dengar.. dh habis gas dia tu nnti berenti lh dia
 

bisk0t

freshman
Joined
Oct 16, 2015
Messages
8
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#6
usap2 kasi dia tido dulu tuan...jangan tuan tido skali dh ler..kihkih
 
Joined
Feb 14, 2011
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
#7
tidor bnda paling murajab untuk elak dari kena beleter
--- Post updated ---
tidor bnda paling murajab untuk elak dari kena beleter
 
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Likes
7
Points
8
Age
27
Offline
#8
satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
simple, boleh kemana2 saja.
--- Post updated ---
satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
simple, boleh kemana2 saja.
--- Post updated ---
satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
simple, boleh kemana2 saja...
 
Top