Is Dyson worth buying?

briskitties

freshman
Joined
Mar 24, 2021
Messages
4
Points
1
Age
23
faham, if guna hair dryer berlebihan ni nnti bukan rambut je kering...scalp pun kering skali tu yg annoying tu!! rimas gila bila scalp pulak rasa gatal
tapi sejak I pakai hair dryer Panasonic NA98 tu scalp dgn rambut I dh tak kering dh, dia mcm pulihkan sekali
rasa moist je, Alhamdulillah
Post automatically merged:


takpa sis, u boleh bayar installment... lagipun saya rasa kalua beli hair dryer murah nnti lama2 rosak rambut lagi payah nk kena cari jalan utk rawat balik, spend duit byk juga..lagipun mungkin kena spend lagi byk dari harga hair dryer ni kan
mmg byk sellers buat option mcm ni skrg...sbb org tgh susah. jd takyah bayar sekaligus
 
Last edited:

dreschan

freshman
Joined
Apr 6, 2011
Messages
65
Points
6
mmg byk sellers buat option mcm ni skrg...sbb org tgh susah. jd takyah bayar sekaligus
yess tp bagus lah dari beli barang murah pastu cepat rosak, baik beli brand mcm Panasonic. mahal pun takda la mahal sampai tak masuk akal, dia punya harga tu kena dgn kualiti
Post automatically merged:

lawa nya hair dryer ni!! nampak modern sgt..yg scalp dgn skin tu utk apa?? boleh guna dkt dua belah tu jugak ke? +MataBulat+
yang scalp dgn skin tu utk u blow udara dkt bahagian tu...tp dia utk moisturize kan scalp atau muka u, bukan kering kan hehe
best sbb hair dryer ni dia multifunction bukan utk dry rambut je jd mmg berbaloi lh kalau beli
 
Last edited:
Top