Gajet iPhone SE RM188 je?

Yukima

freshman
Offline
#1
Sekarang ni semua orang nak pakai iPhone, macam trend laa kononnya tapi iPhone kan mahal. Bukan semua mampu kan macam aku ni yang tak mampu ni senang je. Subscribe celcom punya yang FIRST Platinum tu. Boleh dapat off 80% rasanye atau dia bagi 188 je. Ni mesti korang tak caya kan? kan kan? okay tengok ah sendiri kat dia punya link.


Celcom
 
Offline
#2
Sekarang ni semua orang nak pakai iPhone, macam trend laa kononnya tapi iPhone kan mahal. Bukan semua mampu kan macam aku ni yang tak mampu ni senang je. Subscribe celcom punya yang FIRST Platinum tu. Boleh dapat off 80% rasanye atau dia bagi 188 je. Ni mesti korang tak caya kan? kan kan? okay tengok ah sendiri kat dia punya link.


Celcom
tp 80%tu bagi member celcom je kan ? klaw customer baru xtahu jadi x sbb klaw dpt 80% jimatlah byk
 
Offline
#3
RM188 je utk iphone SE? betul ke?
nak kena ikat berapa lama dgn telco C tu?
ada apa syarat2 lain ke?
tak suka kalau kena ikat dgn kontrak lama sgt, nak tukar plan nanti payah pulak.
 
Offline
#4
ada IPhone eh First platinum ....kakak tgn guna pelan platinum , jadi nak tukarkan ke contract punya utk dapatkan fon blh x ? sbb pelan ni ada data banyak nak terus guna pelan ni , nak juga fon baru
 

lah

freshman
Offline
#5
ada IPhone eh First platinum ....kakak tgn guna pelan platinum , jadi nak tukarkan ke contract punya utk dapatkan fon blh x ? sbb pelan ni ada data banyak nak terus guna pelan ni , nak juga fon baru
kalau mmg pengguna First Platinum, boleh dpt 80% diskaun utk beli iphoneSE tu,
smlm i tengok kat laman webnya, kontrak pun 24 bulan je.
tapi promosi mcm sampai akhir bulan ni je
 

Aliff

freshman
Offline
#6
kalau mmg pengguna First Platinum, boleh dpt 80% diskaun utk beli iphoneSE tu,
smlm i tengok kat laman webnya, kontrak pun 24 bulan je.
tapi promosi mcm sampai akhir bulan ni je
A-ah , platinum pelan dia 60gb kan , i rasa cukuplah untuk pengguna yg byk guna data , lepas tu klaw amik pelan ni dpt iphone juga , berbaloi la , sampai bulan ni je , jadi sape cepat dia dapat
 

Aliff

freshman
Offline
#7
boleh je ambil iphone SE dgn celcom first gold plan klaw xleh abis platinum plan yg ada 60gb , ada alternatif ni
 
Offline
#8
RM188 je utk iphone SE? betul ke?
nak kena ikat berapa lama dgn telco C tu?
ada apa syarat2 lain ke?
tak suka kalau kena ikat dgn kontrak lama sgt, nak tukar plan nanti payah pulak.
mmg betul RM188 je utk iphone SE yg 16gb,
adik i baru beli satu dgn plan kontrak First Platinum
kontrak 24 bulan, plan tu siap ada 30gb weekday internet dgn 30gb weekend internet
bestkan? i pun teringin nak sign up, tapi nak ambik yg 64gb tu.+Lalala+
 

Yukima

freshman
Offline
#9
A-ah , platinum pelan dia 60gb kan , i rasa cukuplah untuk pengguna yg byk guna data , lepas tu klaw amik pelan ni dpt iphone juga , berbaloi la , sampai bulan ni je , jadi sape cepat dia dapat
Yang penting dapat beli iPhone SE dengan harga rendah, x payah beli yang mahal2 dah. Plan tu x penting sangat pun tapi kena sign up tu laa nak dapat iPhone harga murah.
 

Yukima

freshman
Offline
#10
A-ah , platinum pelan dia 60gb kan , i rasa cukuplah untuk pengguna yg byk guna data , lepas tu klaw amik pelan ni dpt iphone juga , berbaloi la , sampai bulan ni je , jadi sape cepat dia dapat
Yang penting dapat beli iPhone SE dengan harga rendah, x payah beli yang mahal2 dah. Plan tu x penting sangat pun tapi kena sign up tu laa nak dapat iPhone harga murah.
boleh je ambil iphone SE dgn celcom first gold plan klaw xleh abis platinum plan yg ada 60gb , ada alternatif ni
Tulaa ada pilihan nak pilih yang mana satu mengikut our own kemampuan kan. Okay laa ada choice sbb x semua orang mampu dan guna banyak GB sangat kan.