Invite Google + or Google Plus dan kelebihannya berbanding Facebook

Lucas99

freshman
Joined
May 30, 2012
Messages
0
Points
0
buy la still looking kekeke
2.jpg
3.jpg
6.jpg
wanhuan1-1.jpg
wanhuan1-2.jpg
wanhuan4.jpg
 
Last edited:

Hafiz_Khairil

freshman
Joined
Aug 2, 2012
Messages
43
Points
6
Senang betul nak add frend kat Google+... User friendly habis.. ahahah.. power giler otak Larry Page!.. & seperti biasa, berkonsepkan simple & smart, lincah je loading.
 

powerfuldeep

freshman
Joined
Jun 10, 2010
Messages
212
Points
0

peopalovetzer

freshman
Joined
Nov 21, 2012
Messages
16
Points
0
google+ is a great product and potential powerful than facebook. But thats only problem, everyone is waiting their friends to change to google+
 

PenguinCyber

Newbie
Joined
Nov 3, 2012
Messages
145
Points
0
Tapi saya dengar dari SEO expert mereka cakap kalau kamu guna Google+, rank kamu akan lebih baik di Google Search Engine kalau banding dengan guna hanya Facebook.

Mesti la... dah Google yg punya.. :-bd
 

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
dlu google nk bli facebook tp xdpt last2 terpksa la wt snri social net
 

BlackWoods

freshman
Joined
Jul 16, 2012
Messages
354
Points
18
dlu google nk bli facebook tp xdpt last2 terpksa la wt snri social net

Ya, Mark Zuckerberg tak mahu jual kerana nak remain sebagai CEO, sekarang sudah banyak kaya.
Google previously ada Google Buzz tapi tak berjaya oleh itu sekarang nak buat Google+ untuk compete dengan Facebook.
 
Top