Internet speed laju sangat!

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
Kepada warga wang cyber,

Siapa tau org macam mana yg perlukan servis download/upload untuk make money diorang?

Apekah kerja2 yg memerlukan servis upload download yg saya boleh bantu untuk buat duit diorang?

Saya berada di Korea sepertimana anda semua sedia maklum, Korea mempunyai Internet Speed paling laju dalam dunia..

Help me!!!:D

Speedtest.net....View attachment 3227
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
Biasenye keje2 nak upload movie, citer2 kat video hosting la nak pakai (obviously tu sume mostly illegal.. hehehe).. cube check kat digitalpoint.
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0
meh sedekah speed kat aku skit...aku pnye cam siput barbie dah ni :D
 

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
Biasenye keje2 nak upload movie, citer2 kat video hosting la nak pakai (obviously tu sume mostly illegal.. hehehe).. cube check kat digitalpoint.
ok, thx alot..tp untuk video marketer sumer ok jgak kan..
 

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
ermm.xder la bro, sini macam xmain level2 sgt.. tapi ade 2 level kot. tapi yg biasa punya macam ni pun da berlebih sgt da.. Student siap ader promotion kalau duduk2 dekat Universiti, die selalu ader promotion utk register bro. kalau convert dlam RM5o lebey sket. Tapi yg biase dalam RM90... hehe, dtg la sini bro!
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0
ermm.xder la bro, sini macam xmain level2 sgt.. tapi ade 2 level kot. tapi yg biasa punya macam ni pun da berlebih sgt da.. Student siap ader promotion kalau duduk2 dekat Universiti, die selalu ader promotion utk register bro. kalau convert dlam RM5o lebey sket. Tapi yg biase dalam RM90... hehe, dtg la sini bro!
dtg sana smata2 nak pakai tenet laju eh :D haha

tp murah gilo la tuh...malaysia ni bile la nak sampai tarap camtu :D
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
gilo murah...Tm net kena kuar RM140 baru leh dapat speed macam tu..tu pun kadang2 je...
 

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
gilo murah...Tm net kena kuar RM140 baru leh dapat speed macam tu..tu pun kadang2 je...
Kalau tak salah aku, Goverment Korea beri subsidi yang tinggi pada servis internet diaorang..sebab tu murah walaupun guna fiber optik sepenuhnya

Kalau kat Malaysia subsidi yang banyak kita dapat kat minyak jer..:D
 

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
fuhhh™;716797 said:
agk2 brpa bro caj utk upload vid duration sejam lebih kt utube? :-/
boleh ker bro? maksud bro potong2 la vid tu ker? setahu saya belas2 jer limit dier. correct saya if i'm wrong..
Saya selalu charge tgk saiz la bro...
 

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
Kalau tak salah aku, Goverment Korea beri subsidi yang tinggi pada servis internet diaorang..sebab tu murah walaupun guna fiber optik sepenuhnya

Kalau kat Malaysia subsidi yang banyak kita dapat kat minyak jer..:D
btol la tu bro.. so kite kene gunakan sebaik2nye!!! peluang2!!! hehehe
 

Renzo

freshman
Joined
Mar 30, 2009
Messages
49
Points
0
fuh..... laju giler internet sana, biler la malaysia nak bg subsidi internet plak hehehe
 

EZ FanPage

Senior
Joined
Jan 29, 2011
Messages
881
Points
0
hmm...tetiba aku termenung sejenak.

Bro, berapa bro upah untuk download video dari warez dan upload ke server?
Boleh PM rate atau pakej tak?

Thanks
 

popo

freshman
Joined
Oct 31, 2010
Messages
890
Points
16
wow..laju sungguh....bro bole bukak wts ni...banyak nak ni...
akan datang aku nak gak utk satu projek ni...
huhu :D
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
bukak ja la service dekat WTS tu.. buat senarai harga lebih kurang. Mesti ada yang berminat nanti..
 

abdmui33

freshman
Joined
Feb 7, 2011
Messages
23
Points
0
wow..laju sungguh....bro bole bukak wts ni...banyak nak ni...
akan datang aku nak gak utk satu projek ni...
huhu :D
da ader da bro kat wts. cam xder smbutan plak bro..

mari2. mari kte berprojek!!huhu
 
Top