internet slow lagi? cabel dasar laut APCN2 ada prob lagi?

Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,883
Likes
2
Points
38
Offline
#22
xkn sebab gegaran tu tenet slow ek?sbb sebelum gegaran tu da mmg slow.. sy nk clik ad hybux pun terbantut adoi..
 

Dang

freshman
Joined
Feb 14, 2009
Messages
382
Likes
0
Points
16
Offline
#25
rupenye...mmg slow yer sume org...ingatkan aku sorang jer ade prob camtu gak...susahnyer hidup tanpa internet di sisi...:p
 
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,279
Likes
0
Points
36
Offline
#26
saya pon. dah 2 hari jadi camni..................... malam semalam terus tak boleh online......
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,323
Likes
5
Points
38
Age
32
Offline
#29
internet slow?
maybe ada virus yg sedang menghantui pc anda..
perkara yg sama terjadi kat aku..
patut la internet slow, rupanya ada trojan/virus tumpang internet connection aku..
dah format, baru la terasa kelajuannya...haha
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#31
internet slow - bagi yang ada streamyx

streamyx tgh wat DNS recaching apa tah...

macam renew DNS, lebih kurang kalo bahasa orang biasa, dah overflow pengguna streamyx sampai sesak line so diorang tgh bikin kasi laju dengan configure DNS baru... camtu lah hahah

start area lembah kelang, nanti ke penang plak, then tak tau ke mana lagi...

probably sampai hujung minggu depan...

bersabar jer ler....
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,677
Likes
0
Points
38
Offline
#33
lembab la.. nak download benda penting time tue la lembab.. nie yang bengang nie..
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
#35
patutlah steamix 2-3 ari ni ngalahkan dial up thn 97 dulu...

katakan Ya pada beruk band
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#36
hehe, teringat aku time 96 masa guna dial up....

tahun 2000 terjumpa paypal, ptc dan gdi hahaha
 
Top