internet slow lagi? cabel dasar laut APCN2 ada prob lagi?

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
patut la sengal2 je internet ni huh
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
kabel tak rosak pun internet memang dah slow..
 

fazlee90

freshman
Joined
Sep 1, 2008
Messages
136
Points
16
Age
30
saya punya speed ok je..ni test result dari speedtest.net



up sikit....

 

chibobski84

Senior
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,507
Points
38
internet slow - bagi yang ada streamyx

streamyx tgh wat DNS recaching apa tah...

macam renew DNS, lebih kurang kalo bahasa orang biasa, dah overflow pengguna streamyx sampai sesak line so diorang tgh bikin kasi laju dengan configure DNS baru... camtu lah hahah

start area lembah kelang, nanti ke penang plak, then tak tau ke mana lagi...

probably sampai hujung minggu depan...

bersabar jer ler....
 

batagolek

Senior
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,071
Points
38
patutlah steamix 2-3 ari ni ngalahkan dial up thn 97 dulu...

katakan Ya pada beruk band
 

ajidsimpunk

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
15
Points
0
nak laju daftar lah gan aku streamyx...aku ejen...klu nak add ym aku: ajidsimpunk
 
Top