INTERNET Pasti FREE Dengan Wifi Booster Ini...

SyZi

freshman
Joined
Aug 22, 2011
Messages
6
Points
0
aku pnya lg power kot... 2000mw.....
ni boleh dari line dari jauh... so internet laju la skit...
 
Joined
Jun 30, 2011
Messages
31
Points
0
aku pnya lg power kot... 2000mw.....
ni boleh dari line dari jauh... so internet laju la skit...
line bagus atau tidak bergantung pada antena dia..panjang atau pendek..tp 2000w pun sy ade gak..harga dia cume RM85.00 sahaja..
 

Bontot kurap

freshman
Joined
Aug 29, 2011
Messages
55
Points
0
Age
77
ehmm aku tk pki bende ni...tp internet aku ttp pree jg..laju tu tk tau la,biasa download 7mbps jer...
korg nk tk?hahahahah modal la utk aku hahahahah
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
penah pakai tapi dalam bilik tak boleh cover tak tau lah kalau ade yg power boleh tangkap pulak
 

Zuathles

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
29
Points
1
Menarik..teringin gak nak sambar 1..
tapi kena beli laptop dulu..hoho

boleh pakai kat laptop @ ipad @ apa yang boleh dapat wifi?
 
Top