International Giveaway yang sedang berlangsung?

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam semua,

kalo korng tau mana2 international giveaway yang tengah berlangsung, boleh la share dkt cni.. boleh kita tambah2 list kita.. hehe..

ak tau satu je yg tgh berlangsung skang.. boleh join jadi contributer sampai 30hb ni.. kalo nk tgk boleh click dkt signature ye.. :rolleyes:
 

arm

Newbie
Joined
Sep 2, 2006
Messages
864
Likes
0
Points
16
Offline
#2
cool bro +kool+ hehehe (bro ke sis ni????)


Saya pon banyak gak join jv giveaway event ni. Nanti bila dah ramai subscribers, boleh kita swap list yek.


.
.
.
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#3
oh easter giveaway ek.. agak mahal diorang punya yuran.

JV Giveaway Events

March 16 - My JV Giveaway
Contributors: 251 Gifts: 197
http://www.imservicecenter.com/simonwarner/

March 25 - Let There Be Gifts Giveaway
Contributors: 74 Gifts: 49
http://goldrushplr.com/

March 26 - 100 Percent Giveaway
Contributors: 318 Gifts: 114
http://100percentgiveaway.com/

March 27 - Easter Giveaway
Contributors: 144 Gifts: 84
http://www.imservicecenter.com/easter/

*** March 30 - Easter Giveaway 2010
Contributors: 1574 Gifts: 112
http://www.easterjvs.com/

March 31 - Peter Cottontail Easter Giveaway
Contributors: 197 Gifts: 111
http://easter.freegiftsgiveaway.com/

April 1 - Easter Madness Giveaway
Contributors: 145 Gifts: 109
http://electronicdreamz.com/

* April 2 - New JV Talent Easter Giveaway
Contributors: 222 Gifts: 138
http://new-jv-talent.com/

ENJOY!!
 
Last edited:

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#4
cool bro +kool+ hehehe (bro ke sis ni????)


Saya pon banyak gak join jv giveaway event ni. Nanti bila dah ramai subscribers, boleh kita swap list yek.


.
.
.
bro je.. alhamdulillah.. sama2 kita berkongsi and bantu membantu.. insyaallah.. saya tgk marketer luar semua aktif buat adswap.. malaysiannye je kurang.. buat masa skarang saya collect list international je.. pasaran malaysia belum masuk g.. nanti dh banyak boleh la kita adswap utk international list..
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,327
Likes
0
Points
36
Offline
#5
oh easter giveaway ek.. agak mahal diorang punya yuran.

JV Giveaway Events

March 16 - My JV Giveaway
Contributors: 251 Gifts: 197
http://www.imservicecenter.com/simonwarner/

March 25 - Let There Be Gifts Giveaway
Contributors: 74 Gifts: 49
http://goldrushplr.com/

March 26 - 100 Percent Giveaway
Contributors: 318 Gifts: 114
http://100percentgiveaway.com/

March 27 - Easter Giveaway
Contributors: 144 Gifts: 84
http://www.imservicecenter.com/easter/

*** March 30 - Easter Giveaway 2010
Contributors: 1574 Gifts: 112
http://www.easterjvs.com/

March 31 - Peter Cottontail Easter Giveaway
Contributors: 197 Gifts: 111
http://easter.freegiftsgiveaway.com/

April 1 - Easter Madness Giveaway
Contributors: 145 Gifts: 109
http://electronicdreamz.com/

* April 2 - New JV Talent Easter Giveaway
Contributors: 222 Gifts: 138
http://new-jv-talent.com/

ENJOY!!
thanks bro utk list.. boleh join nih.. hehe.. btw.. easter giveaway nih banyak gile orang join.. so peluang utk dapat subsriber yg banyak tinggi kalo kena cara.. hehe
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#6
thanks bro utk list.. boleh join nih.. hehe.. btw.. easter giveaway nih banyak gile orang join.. so peluang utk dapat subsriber yg banyak tinggi kalo kena cara.. hehe
memang ramai yang join,banyak IM pengalaman saya tengok,tambah2 owner easter sendiri yang buka giveaway tu,sapa la yang tak nak join giveaway dia kan :)
 
Top