instagram live hologram

mima1mima

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
30
Points
6
aku ni memang suka tgk live artis2 especially yg aku minat sgt2.. dpd tgk live guna tepon mcm cliché je baik ada hologram, mcm real ada depan mata.. aduhhh cairrrr.. kalau korang cemana?
 

Ptura

freshman
Joined
Dec 11, 2019
Messages
11
Points
1
Age
28
aku ni memang suka tgk live artis2 especially yg aku minat sgt2.. dpd tgk live guna tepon mcm cliché je baik ada hologram, mcm real ada depan mata.. aduhhh cairrrr.. kalau korang cemana?
+MasalahBesar+you sama macam saya juga , tapi kadanag2 ada event macam live tu boleh tenok kt online ...buat aku nangis je sebab lag lag je bila nak tengok video live semua ,even sometimes aq ni buat insta live pun ! Lembap taw....maxis tolong lar ubah 4G line better sikit !! Dah lar aq bayar mahal +Suram+
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
aku ni memang suka tgk live artis2 especially yg aku minat sgt2.. dpd tgk live guna tepon mcm cliché je baik ada hologram, mcm real ada depan mata.. aduhhh cairrrr.. kalau korang cemana?
aku suka gila tengok live sajat. kelakar memang jadi bahan gelak je
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
+MasalahBesar+you sama macam saya juga , tapi kadanag2 ada event macam live tu boleh tenok kt online ...buat aku nangis je sebab lag lag je bila nak tengok video live semua ,even sometimes aq ni buat insta live pun ! Lembap taw....maxis tolong lar ubah 4G line better sikit !! Dah lar aq bayar mahal +Suram+
maxis memang line lembab, pakai la celcom. semua tempat ada coverage and laju
 

jizuzi

freshman
Joined
Dec 12, 2019
Messages
14
Points
1
Age
29
celcome pun sama lar..i dah cuba guna mxs n celcom...
celcom ada masalh dwng ni selalu charge lebih2 ...geram je monthly bila nak bayar tu..tolong lar ubah 4g
Harap lar mereka akan ubah 4G lagi p, n lagi i dengar mmbr aku ckp TM ni skrg ada 5G trial ..takaw lar ..bila 4G ni slow kenapa taknak ubag 4G dulu ? n cuba adakan 5G ni ...
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
celcome pun sama lar..i dah cuba guna mxs n celcom...
celcom ada masalh dwng ni selalu charge lebih2 ...geram je monthly bila nak bayar tu..tolong lar ubah 4g
Harap lar mereka akan ubah 4G lagi p, n lagi i dengar mmbr aku ckp TM ni skrg ada 5G trial ..takaw lar ..bila 4G ni slow kenapa taknak ubag 4G dulu ? n cuba adakan 5G ni ...
tm lagi la lembab, dah pernah pakai dulu. last last aku tukar telco lain
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
+MasalahBesar+you sama macam saya juga , tapi kadanag2 ada event macam live tu boleh tenok kt online ...buat aku nangis je sebab lag lag je bila nak tengok video live semua ,even sometimes aq ni buat insta live pun ! Lembap taw....maxis tolong lar ubah 4G line better sikit !! Dah lar aq bayar mahal +Suram+
tak silap aku maxis dah ada 5g. dengar macam line okay mesti lagi laju dari 4g la
 

fiona

freshman
Joined
Dec 11, 2019
Messages
16
Points
1
Age
28
tak silap aku maxis dah ada 5g. dengar macam line okay mesti lagi laju dari 4g la
tu Maxis tapi TM punya stable sbb i sekrg gine 4G pun stable sgt ...
Lagi TM ada own infra ..dia mcm stand alone ada kerajaan punya support lagi..
Sure ok je..kena try then only taw...
 

shilea

freshman
Joined
Dec 11, 2019
Messages
19
Points
3
Age
26
aku nampak dekat satu artikel , ada bagitahu ,Putrajaya dan Cyberjaya mulai bulan depan, kedua-dua bandar ini akan menerima kemudahan teknologi 5G apabila ujian rintis perkhidmatan itu dilaksanakan dan bakal menjadi bandar raya pintar pertama di Malaysia...betul ke ? Bila TM Malaysia lanuch 5G?
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
+MasalahBesar+you sama macam saya juga , tapi kadanag2 ada event macam live tu boleh tenok kt online ...buat aku nangis je sebab lag lag je bila nak tengok video live semua ,even sometimes aq ni buat insta live pun ! Lembap taw....maxis tolong lar ubah 4G line better sikit !! Dah lar aq bayar mahal +Suram+
Wey sama wey!!!! Asal dpt noti diorang buat live je pehhhh sanggup wey tinggalkan keje2.. Tapi tu la aku guna unifi skang mmg ok sgt la.. Before this guna umobile ya ampun sendunya line aku, sedih tgk live sekat2
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
aku nampak dekat satu artikel , ada bagitahu ,Putrajaya dan Cyberjaya mulai bulan depan, kedua-dua bandar ini akan menerima kemudahan teknologi 5G apabila ujian rintis perkhidmatan itu dilaksanakan dan bakal menjadi bandar raya pintar pertama di Malaysia...betul ke ? Bila TM Malaysia lanuch 5G?
Yg aku tau tm tgh testing.. TM kan line mmg laju, ini nk buat stand alone lagi, perghhh lagi superb la.. Yg aku curiousnya pahal telco lain x nak buat juga, kan ada persaingan sihat tu.. hmm
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
Yg aku tau tm tgh testing.. TM kan line mmg laju, ini nk buat stand alone lagi, perghhh lagi superb la.. Yg aku curiousnya pahal telco lain x nak buat juga, kan ada persaingan sihat tu.. hmm
telco lain ada buat tapi bukan stand alone. mungkin better than tm, who knows
 

xiaoofeii

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
8
Points
1
Age
34
Ketika malaysia sedang bersiap sedia untuk menggunakan perkhidmatan kelajuan internet 5G, China sudah memandang lebih kehadapan dengan memikirkan rangkaian penyambungan tanpa wayar terbaru iaitu 6G. ..so as a rakyat malaysia support je TM utuk masa depan kita lebih maju je
 

arthur81849

freshman
Joined
Dec 19, 2019
Messages
5
Points
1
Age
39
But i felt 5G It isn't all hologram , hwever 5G will offer faster internet access, that video that takes a minute to download on 4G will be available after just a second and also cn streaming video in better network without laging
 

xshayaziqx

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
28
Points
1
Age
28
Ketika malaysia sedang bersiap sedia untuk menggunakan perkhidmatan kelajuan internet 5G, China sudah memandang lebih kehadapan dengan memikirkan rangkaian penyambungan tanpa wayar terbaru iaitu 6G. ..so as a rakyat malaysia support je TM utuk masa depan kita lebih maju je
telco lain pun ada provide 5g juga. later boleh try la mana satu yg paling okay
 

giorno666

freshman
Joined
Dec 20, 2019
Messages
8
Points
3
Age
35
telco lain pun ada provide 5g juga. later boleh try la mana satu yg paling okay
setakat ni i rada TM 5G should be ok sebab telko lain ada bt i rasa nt tht stable
TM ni ada own infra n stand alone so i felt will give much more better coverage and stable network
 
Top