inginkan bantuan untuk flash website template

zaki77

freshman
Joined
Sep 4, 2007
Messages
224
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Saya telah membeli satu flash website template . Ada tak sesiapa yang mahir kat sini bantu saya untuk edit template tersebut. file dia dalam .xml
Saya perlukan bantuan anda

Bantuan anda amat saya hargai.

oh ye. ini url flash template website tu
template flash
 
Last edited:
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,750
Likes
0
Points
36
Offline
#2
file fla xde ke

p/s:sy bleh ejaskn tp tgk keadaan r kalu flash tu hebat sangat xpndai la:D
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,750
Likes
0
Points
36
Offline
#6
bg sy edit kn
maybe bleh kot
dulu pernah jgak edit flash template
menang no 3 dlm pertandingan national
tp skrg dh lupa r
lama xbuat

tp masih bleh try asenye
 

zaki77

freshman
Joined
Sep 4, 2007
Messages
224
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Saya nak upah sesiapa yg pandai...
untuk masukkan content dan picture sahaja.
tak yah edit banyak sangat.
Saya ada problem nak buang imej asal...
sakit kepala ni.
siapa yg boleh tolong masukkan content dan picture
bolehlah pm saya atau pun YM saya jaki_2666@yahoo.com
nanti saya bayar upah$$
URGENT!!
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,750
Likes
0
Points
36
Offline
#9
sy try buat bleh tak??
coz lama dh sy tinggalkn flash nie
dkt setahun xsentuh bab flash nie
 
Joined
May 15, 2008
Messages
1,930
Likes
5
Points
38
Offline
#10
Saya nak upah sesiapa yg pandai...
untuk masukkan content dan picture sahaja.
tak yah edit banyak sangat.
Saya ada problem nak buang imej asal...
sakit kepala ni.
siapa yg boleh tolong masukkan content dan picture
bolehlah pm saya atau pun YM saya jaki_2666@yahoo.com
nanti saya bayar upah$$
URGENT!!
actually saya ada lihat flash tu... tp yg peliknya x leh edit...

icon flash tu warna kelabu, its mean x leh edit...

klau icon warna merah baru la boleh edit...

pelik-pelik...
 
Joined
May 15, 2008
Messages
1,930
Likes
5
Points
38
Offline
#12
actually saya ada lihat flash tu... tp yg peliknya x leh edit...

icon flash tu warna kelabu, its mean x leh edit...

klau icon warna merah baru la boleh edit...

pelik-pelik...
hoho...

silap-silap...

edit kat -ehem ehem- :D

tp saya malas la nak amik sbb byk coding dia, sape-sape nak amik la...
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#15
Aku rasa cam boleh buat...tapi tak sempat nak buat. Banyak komitmen lain :D
 
Joined
Jan 19, 2007
Messages
913
Likes
2
Points
18
Offline
#16
kesian thread starter ni..
yg boleh buat, ckp taknak buat lak.. mcm2 hal...
:D

k la, bagi aku try edit. ni YM aku; husqvarna_mx
tapi aku tak confirm menjadi ke tak.. aku kena try dulu...
 
Joined
May 15, 2008
Messages
1,930
Likes
5
Points
38
Offline
#17
lalalala... :D

sory bro, saya ada projek lain x leh nak fokus sangat...

bro Baloot dah offer tu...
 

zaki77

freshman
Joined
Sep 4, 2007
Messages
224
Likes
0
Points
16
Offline
#18
kesian thread starter ni..
yg boleh buat, ckp taknak buat lak.. mcm2 hal...
:D

k la, bagi aku try edit. ni YM aku; husqvarna_mx
tapi aku tak confirm menjadi ke tak.. aku kena try dulu...
Terima kasih mfaiz dan baloot kerana cuba membantu.
 
Top