Ingin Mengetahui Bisnes Apa yang Sesuai dengan Anda?

Anda nak tak panduan BISNES APA YANG SESUAI dengan diri anda?

  • Saya BETUL-BETUL nak Cikgu!

    Votes: 0 0.0%
  • Erm... Takpe kot. Tak perlu kot...

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0
  • Poll closed .

Cikgu Naz

freshman
Joined
Jul 1, 2012
Messages
8
Points
0
Cikgu pasti ramai Newbies atau pun Oldies yang di luar sana yang masih
mengalami beberapa keadaan berikut:

a. Income tidak tetap
b. Pendapatan yang turun naik
c. Masih mencari sumber pendapatan yang 'strong'
d. Masih lagi mencari-cari bisnes apa yang sesuai dengan diri?
e. Rasa macam nak try bisnes lain, tapi tak tahu nak try bisnes apa?

Mesti ada yang mengalami perkara di atas kan? Baiklah, sekarang Cikgu
nak tanya seandainya ada panduan yang boleh membantu anda mengatasi
masalah ni anda nak tak?

Faedahnya:
a. Anda boleh jalankan bisnes yang sesuai dengan diri anda!
b. No more trial and error buat itu dan ini tapi tak menjadi.
c. Jimat masa dan wang sebab anda terus buat model bisnes
yang sesuai dengan anda saja.

Sebenarnya, semua orang boleh buat bisnes. Percayalah! Cuma kadang-kadang
kita tak join/buat bisnes yang sesuai dengan diri.

Sekarang sertai poll yang Cikgu buat ni untuk Cikgu buat research. Nanti Cikgu
akan buat conclusion resultnya! :)

Sekian dulu dari Cikgu! ;)
Terima Kasih.
 
Top