Servis INGIN MEMILIKI WEBSITE SHOPPING CART JUALAN PRODUK ANDA SENDIRI

apa-ada

freshman
Joined
Nov 21, 2011
Messages
188
Points
16
Assalamualaikum....kepada warga forum dan pelayar internat...pihak kami dari pucuk creative ingin menawarkan khidmat membuat dan memasang website shopping cart ala lazada

Terutamanya utk anda yang ingin menjalankan perniagaan jualan produk secara online di internet dengan cara yg lebih sistematik dimana website ini memiliki kawalan admin memudahkan anda memantau order - order dari pelanggan anda serta tidak perlu pening kepala mengira stok yang berkurangan maklumat mengenai produk anda telah tersimpan dalam database website anda.

Dgn memiliki website jualan shopping cart ini lebih senang berurusan dengan pelanggan anda sistem bayaran terus ke bank - bank boleh di aktifkan dengan syarat anda mendaftar dengan mereka..

Anda juga boleh memberikan harga khas untuk agen - agen dan dropshiper anda utk jualan produk anda yg mana ia boleh di setting di dalam admin website anda.

Ya segalanya akan tersusun dengan memliki website shopping Cart spt ini....Untuk memiliki website Shopping Cart ini anda boleh menghubungi kami serta lihat pakej - pakej yg kami tawarkan antaranya pembayaran secara bulanan serendah RM 45.00 .

Sila lawati website kami untuk mendapat makumat yang lebih lanjut di Shopping Cart2e

 
Last edited:
Top