Wanted INGIN MEMBELI- AKAUN ADSENSE yg dah cash out harga 1k rm

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
assalam mcm tajuk,,sy ingin membeli acc adsen awk
yg dh cash out dgn harga tersebut,,pm sy segera ya
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
meh pm saya utk jual.klu ada usd dlm dia akan di kira
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
ade tp xnk jual yer+Berpeluh++Berpeluh+ +Hihi++Haha++Haha+
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
saya ada akaun adsense yg dah lama tak pakai nak ke? wassap
pm sy wasap bro kat inbox..
mmg nk cr yg dh cash out :D
tah pening nk cari button PM dlm forum ni skng
kalau interface lama mudah hehe
 
Last edited:

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
aah ler payah nak pm pelik hoh. yups banyak kali dah cash out akaun ni. cuma saya macam dah tak aktif beradsense je. ok bro ni nophone
Google
itula mmg x jumpa langsung kat mana butang pm,ingt nk pm bro terus
admin kena fix ni..org klik profile trus kluar buttom pm cam dlu hehe
ok cek wasap ya
 

MrZell

freshman
Joined
Aug 17, 2010
Messages
4
Points
1
Dah beli blom? Saya ada akaun adsense dah 3 kali cashout...last cashout Nov tahun tahun lepas x silap. Tapi nama boleh tukar ke?
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
397
Points
16
Saya pun ada dah 4 kali cashout.......
..............................................................
...................................................
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
Saya pun ada dah 4 kali cashout.......
..............................................................
...................................................
salam maaf ye lambat x login sini
boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
Saya pun ada dah 4 kali cashout.......
..............................................................
...................................................
salam maaf ye lambat x login sini
boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
Dah beli blom? Saya ada akaun adsense dah 3 kali cashout...last cashout Nov tahun tahun lepas x silap. Tapi nama boleh tukar ke?
salam maaf ye lambat x login sini
boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
boleh tukar nama
 

azrif

freshman
Joined
Nov 21, 2016
Messages
24
Points
3
Age
46
b.u.m.p boleh pm sy segera ye atau tinggalkn fb atau wasap
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
437
Points
28
biasa aje pojek sikit2 hehe..
mod ada acc ke nk letgo
tak de tn... sy guna acc tu tn... dah lama dah dekat2 10 tahun ade kot...
saya nk launch new projek yg tertangguh dekat2 6,7 tahun agaknyer ...
niche P.O.D..nk pasang adsense sekali huhu
 
Top