Income usd dengan trafficwave

Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#1
Untuk buat income USD, kita perlukan platform business yang boleh menghasilkan USD.Produk bisnes USD terbaik yg kita jumpa ialah tiada fizikal produk, cloud technology product, produk keperluan Internet Marketer, Komisyen passive income di dalam USD, company yg sudah kukuh semenjak tahun 2000.Produk tersebut ialah autoresponder, tool no 1 yg digunakan top Internet Marketer Malaysia seperti Sifu Mazelan Abas, Yusof Ghoni, Zamri Nanyan, Kadri Kamarudin dan ramai lagi. Ada video mengenai Sifu Mazelan telah memecahkan rahsia bagaimana beliau boleh memperolehi income kini menghampiri RM1 juta setiap bulan di dalam bisnes Toneexcel dengan menggunakan autoresponder Trafficwave.


 
Last edited:
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#2
Trafficwave beri sessi trial percuma selama tiga puluh hari. Silalah cuba daftar. Pm sy atau wassup sya 0196342017 bagi sapa yg berminat dgn sessi trial dan pemasaran guna media sosial.
 
Last edited:
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#3
Peluang untuk menambah pendapatan daripada "sistem affiliate" Trafficwave

Jadi ahli Trafficwave.net dan dapatkan pendapatan dengan empat cara mudah:

100% Bayaran Bonus “Fast Track” akan dibayar secara mingguan untuk jualan kali pertama.
Baki Komisen Bulanan akan dibayar pada setiap awal bulan (Bayaran melalui 10 level).
Kelayakan untuk Bonus Leadership.

Dapatkan 10% komisen melalui tempahan trafik website.
Sebagai ahli Trafficwave.net, anda akan menerima cek mingguan dan bulanan berdasarkan hasil jualan anda dengan memperkenalkan pelanggan baru kepada Sistem AutoResponder TrafficWavei.
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#4
Peluang untuk menambah pendapatan daripada "sistem affiliate" Trafficwave

Jadi ahli Trafficwave.net dan dapatkan pendapatan dengan empat cara mudah:

100% Bayaran Bonus “Fast Track” akan dibayar secara mingguan untuk jualan kali pertama.
Baki Komisen Bulanan akan dibayar pada setiap awal bulan (Bayaran melalui 10 level).
Kelayakan untuk Bonus Leadership.

Dapatkan 10% komisen melalui tempahan trafik website.
Sebagai ahli Trafficwave.net, anda akan menerima cek mingguan dan bulanan berdasarkan hasil jualan anda dengan memperkenalkan pelanggan baru kepada Sistem AutoResponder TrafficWavei.
Seberapa banyak yang anda akan dapat dengan menjadi affiliate?
Bayaran yang diterima sebagai ahli bergantung sepenuhnya pada usaha anda dan teknik pemasaran serta jualan bisnes. Untuk makluman, Trafficwave.net telah membayar hampir $1,000,000 (Satu Juta Dollar) untuk komisen Affiliate. Sebahagian affiliate mendapat bayaran hanya untuk membantu meringankan kos langganan Trafficwave.net manakala yang lain mendapat bayaran bulanan dengan memperkenalkan pelanggan baru.

Bagaimana ianya menguntungkan anda?
Terdapat 4 cara untuk meraih wang dengan Plan Affiliate TrafficWave:

# Bonus "Fast Track" - dibayar mingguan
# Komisen Biasa - dibayar bulanan
# Bonus Leadership - dibayar bulanan
# Jualan Trafik - dibayar bulanan

Plan Bonus "Fast Track":

Sebenarnya setiap orang mencari cara untuk mendapatkan duit secepat yang mungkin. Sebab itulah mengapa kita memulakan perniagaan, betul?

Langkah pertama anda haruslah memastikan keuntungan yang diraih sekurang-kurangnya dapat membayar kembali modal yang dikeluarkan oleh anda.

Plan BONUS FAST TRACK oleh Trafficwave.net mampu menolong anda mencapai langkah pertama dengan membayar 100% komisen pada jualan kali pertama. Dan apabila anda memperkenalkan pelanggan baru yang aktif atau ahli baru yang aktif, Trafficwave akan membayar anda sebanyak $17.95 dengan cek Bonus FAST TRACK.

Hanya dengan memperkenalkan SATU JUALAN AKTIF dan Trafficwave akan bayar anda sebanyak $17.95!

Perkenalkan 5 JUALAN AKTIF dan Trafficwave akan membayar anda sebanyak $89.75! ($17.95 x 5 = $89.75)
Anda akan menerima sebanyak mungkin cek Bonus Fast Track selagi anda mendapat pelanggan baru yang aktif pada setiap minggu. Tiada had yang dikenakan untuk cek Bonus Fast Track anda.

Bonus Fast Track hanya dibayar pada jualan kali pertama. Bermula pada bulan kedua, hasil jualan akan dikira melalui Plan Komisen Biasa.

Terdapat 2 minggu tempoh ‘rehat’ selepas penutup setiap minggu.

Contoh:-

Bonus Fast Track untuk Hasil Jualan baru bergantung kepada minggu 1 akan dibayar pada setiap penutup minggu 3. Bonus Fast Track minggu 2 akan dibayar pada minggu ke 4.
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#5
Dapatkan 3 ahli baru yang aktif dan sistem Trafficwave PERCUMA untuk anda!

Plan Affiliate Trafficwave.net memperkenalkan Plan Matrix 3x10. Apabila anda memperkenalkan seseorang kepada Trafficwave.net, ahli tersebut akan diletakkan di bawah anda dan dikenali sebagai barisan hadapan atau level 1. Barisan hadapan anda mampu menanggung 3 jualan. Barisan kedua anda menanggung sebanyak 9 jualan manakala barisan ketiga anda menanggung sebanyak 27 jualan dan seterusnya.

TrafficWave akan bayar $6 untuk setiap jualan barisan hadapan anda yang kekal aktif pada setiap bulan. Anda mampu memperoleh $18 hanya dengan tiga jualan. Dengan hanya bayaran pendaftaran bulanan sebanyak $17.95,anda mampu mendapat akaun Trafficwave.net secara percuma hanya dengan merujuk kepada jualan tersebut.

Sistem pengesan jualan Trafficwave akan menyusun hasil jualan anda dan barisan anda mengikut turutan. Sebaik sahaja barisan pertama anda dipenuhi jualan seterusnya akan diletakkan pada barisan kedua sehinggalah barisan tersebut dipenuhi dan seterusnya sehingga 10 tahap.

Inilah dikenali sebagai ‘spillover’. Apabila barisan hadapan anda dipenuhi, jualan seterusnya akan memenuhi barisan kedua anda. Selagi anda mempunyai satu jualan aktif dalam organisasi anda, anda berupaya menerima komisen dalam setiap jualan di dalam organisasi anda tanpa mengira siapa yang memperkenalkan mereka. Anda boleh meletakkan hasil jualan anda di bawah barisan anda sendiri



Plan Komisen Biasa mempunyai 4 tahap untuk kelayakan:

1. LANDLUBBER: Tahap ini dicapai apabila seseorang menjadi ahli aktif tetapi masih belum mempunyai jualan. Ahli tersebut tidak layak menerima komisen.

2. SURFER: Tahap ini dicapai apabila ahli aktif mempunyai sekurang-kurangnya satu jualan aktif. Ahli ini layak menerima komisen seperti yang dinyatakan di dalam Jadual Surfer dibawah.

3. TIDALWAVE: Tahap ini dicapai apabila ahli aktif mempunyai sekurang-kurangnya 5 jualan aktif di dalam organisasi mereka. Ahli ini layak menerima komisen seperti yang dinyatakan di dalam Jadual TIDALWAVE dibawah.

4. TSUNAMI: Tahap ini dicapai apabila ahli aktif mempunyai sekurang-kurangnya 10 jualan aktif dalam organisasi mereka. Ahli pada tahap ini mampu menerima komisen seperti yang dinyatakan dalam Jadual TSUNAMI di bawah.
Untuk mereka yang aktif sahaja

Ahli aktif yang telah mencapai tahapTidalWave dan Tsunami layak memperoleh Bonus Leadershipberdasarkan kepada peratusan Komisen Biasa yang diperoleh melalui ahli yang diperkenalkan oleh mereka.

1. BONUS LEADERSHIP TIDALWAVE:

Ahli aktif yang mencapai status TIDALWAVE dan mempunyai sekurang-kurangnya satu jualan aktif yang baik pada bulan tersebut akan menerimaBonus Leadership sebanyak 25% dari hasil komisen yang diterima oleh ahli aktif yang diperkenalkan oleh mereka yang mendapat tahap TIDALWAVE atau ke bawah. BONUS LEADERSHIP akan ditambah pada Komisen Biasa dan dibayar melalui cek pada bulan tersebut.

Kelayakan untuk menerima Bonus Leadership TIDALWAVE adalah:

  • Haruslah menjadi ahli aktif dengan kedudukan yang kukuh dan mempunyai sekurang-kurangnya 5 jualan aktif pada bulan tersebut.
  • Haruslah mempunyai sekurang-kurangnya 1 jualan yang aktif selama 2 bulan berturut-turut.
  • Sekiranya TIDALWAVE tidak mempunyai sekurang-kurangnya 1 jualan yang aktif pada bulan sebelumnya, mereka tetap menerima komisen biasa tetapi tidak akan menerima BONUS LEADERSHIP pada bulan tersebut.
  • Contoh: Untuk layak Bonus Kepimpinan pada bulan Jun, ahli yang layak harus mempunyai sekurang-kurangnya 1 jualan aktif pada bulan Mei dan penutup bulan Jun.
2. TSUNAMI LEADERSHIP BONUS:

Ahli aktif yang berjaya mendapat statusTsunami dan mempunyai 1 jualan aktif yang tulen dalam bulan tersebut akan menerima Bonus Leadership yang bersamaan 50% komisen biasa yang diperoleh melalui hasil jualan aktif pada status Tsunami atau sebelumnya. Bonus Leadership ini akan ditambah pada komisen biasa dan dibayar melalui cek pada bulan tersebut.

Kelayakan untuk menerima Bonus Leadership Tsunami adalah:

  1. Haruslah menjadi ahli aktif dengan kedudukan yang kukuh dan mempunyai sekurang-kurangnya 10 jualan aktif pada bulan tersebut.
  2. Haruslah menpunyai sekurang-kurangnya 1 jualan yang aktif selama 2 bulan berturut-turut.
  3. Sekiranya Tsunami tidak mempunyai sekurang-kurangnya 1 jualan yang aktif pada bulan sebelumnya, mereka tetap menerima Komisen Biasa tetapi tidak akan menerima BONUS LEADERSHIPpada bulan tersebut.
  4. Contoh: Untuk layak Bonus Leadership pada bulan Jun, ahli yang layak harus mempunyai sekurang-kurangnya 1 jualan aktif pada bulan Mei dan penutup bulan Jun.
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#7
Sesiapa yang berminat mencuba secara percuma selama tiga puluh hari sila pm saya atau whatsApp 0196342017 zul
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#10
Trafficwave beri trial selama 30 hari, jadi anda boleh cuba tanpa syarat. Berminat nk cuba? Pm saya atau whatsApp sy d no 0196342017
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#12
Top Affiliate Earners for October 2015




Congratulations to our Top Affiliate Earners for August 2015!
Previous Months:


These top affiliate earners are using the TrafficWave AutoResponder system to build and manage their own email marketing lists. They are also spreading the word about this powerful system to other businesses around the world and reaping the benefits in the form of weekly and monthly commissions! Learn more here:

Top Commission Earners – October 2015

1. Lori Edwards ( Find Them Here )
2. Dorothy Wargo ( Find Them Here )
3. Rusty L. Shelton
4. Scott Douglas
5. Margaret Albright
6. Mohd Darus Haron
7. David M. Bresnahan
8. Linda Acosta
9. Jens Steyaert
10. Lloyd Cooper
11. Mohd Anwar Siddiq Bin Abd Jalil
12. Robert Fraser
13. Harvey Vickery
14. Ladislav Smrtnik
15. Chase Swift
16. Benoit Dubuisson
17. Kevin Waldron
18. Ahmad Ridzuan Bin Abd Rahman
19. Ewen Chia
20. Nawfal Saleem
21. Michael Williams
22. John Bell
23. R. Bryan Stoker
24. Cheryl Hutson
25. Dani Edson
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#18
How Can You Use AutoResponders?

Web Designers
and Email Marketing

Web Designers use email marketing to increase customer loyalty and boost profits.

By using TrafficWave.net AutoResponders to manage your Email Marketing campaign, you can...

  • announce new services and offers.
  • send digital coupons.
  • send reminder notices.
  • provide support to clients.
  • improve customer retention.
  • build brand recognition.
  • boost profits.
  • reduce marketing expenses.


Build Customer Loyalty
Most web clients don't give their designer much thought after the site or project is completed. By effectively communicating with clients, you will increase customer loyalty and generate additional add-on sales.
 
Joined
Dec 7, 2010
Messages
56
Likes
3
Points
8
Offline
#19
ok
Top internet marketers d M'sia spt Mazlan Abas, Arid Riduan & zamri nayan guna trafficwave utk promote produk mereka.

tuan cuba guna free sebulan, klik kat siggy sy d bawah.




Ok juga..tapi kalau xde list subcribe sedia camne tu?.nak carik subcribe bukan senang..hehe
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
209
Likes
0
Points
18
Offline
#20
Ok juga..tapi kalau xde list subcribe sedia camne tu?.nak carik subcribe bukan senang..hehe
ada strategy utk dapatkan mailing list..

salah satunya kita beri hadiah e-book mengenai produk kita. Prospek yg minat akan beri nama & alamat e-mail utk dapatkan e-book itu.
Bila dah dpt e-mail address, tugas autoresponder ialah utk hantar link utk download e-book tu.

Kita akan program kan auto responder utk follow up prospek itu melalui e-mail.
maklumat mengenai bisnes akan di hantar secara berkala kepada e-mail prospek sama ada seminggu sekali atau sebulan sekali atau ikut tempoh masa yg dikehendaki.
 
Top