Iklan Percuma Untuk Dijual

prepaid4topup

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
103
Points
0
Domain iklan-percuma.net untuk dijual
Expiration Date: 26-Mar-2011
PR2
Page ke dua Google dengan keyword iklan percuma

RM50 sahaja
 
Last edited:

prepaid4topup

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
103
Points
0
Website iklan percuma boleh pergi jauh ni..tukar themes, guna wordpress..mesti boleh lawan dengan Mudah.my ni :p
website termasuk page pertama Google dengan carian iklan percuma
Ranking kat Google.com
Ranking kat Google.com.my

Lelong untuk web iklan percuma.

1) Iklan percuma
URL= http://www.myiklanpercuma.com (Autoblog ni..hehe)
Start bid= RM50
Increment bid= RM10
Tarikh tamat bid =28 Disember 2010. Pada jam 11.59 malam.
Buy It Now= RM200

2) Iklan Percuma
URL= http://www.iklan-percuma.net (Yang ni boleh setting autoblog jgk..hehe)
Start bid= RM50
Increment bid= RM10
Tarikh tamat bid =28 Disember 2010. Pada jam 11.59 malam.
Buy It Now= RM200

**Tempoh untuk bid sangat panjang untuk membolehkan anda melihat sendiri naik turun laman web iklan ini di Google.

Cara membida:
Nyatakan URL dan harga anda.

Jika ada apa2 persoalan, boleh tanya yer.
Jika ada apa2 kesilapan, silalah tegur yer.

Terima kasih.
 
Last edited:

prepaid4topup

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
103
Points
0
mcm ni la semua..saya pun tak tahu nak letakkan harga untuk website iklan percuma ni sebab saya takde pengalaman dalam jual beli website ni..kpd sesiapa berminat, bolehla tawarkan harga kat thread ni..saya akan pilih harga yang saya berkenan nanti

skrg, tawarkan dulu harga yang anda rasa patut untuk saya lepaskan website ni pada anda

satu website satu harga yer
 

pawaih

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
361
Points
16
myiklanpercuma -rm100

err.. bid sampai bila ni
 
Last edited:

prepaid4topup

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
103
Points
0
salam semua..update untuk harga website iklan percuma iaitu Buy It Now telah diletakkan sebanyak RM200 setiap satu website..anda boleh beli dengan harga RM200...walau bagaimana pun, harga lelong tetap dijalankan..sekian,terima kasih..harap maklum
 

prepaid4topup

freshman
Joined
Jun 29, 2009
Messages
103
Points
0
hosting tu guna hosting free je tu..kalau nk web tu terus dan harga RM50 pn xpe tp saya xtanggung ape2 yg berlaku selepas ni..saya nk jual domain je tapi kalau sape yg beli, saya bagi semua yg berkaitan dgn web tu..sy xtau sgt pasal hosting ni
 
Top