HYIP yg bole percaya...

Joined
Nov 12, 2009
Messages
374
Likes
0
Points
16
Offline
#21
Rugi je join HYIP...asyik kene scam je memanjang..
baik gi sedekah je dekat anak2 yatim / badan2 kebajikan..
dapat jugak tolong ringankan beban :)
 
Joined
Sep 16, 2010
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
#22
nak main HYIP ni, yg paling penting, jangan tamak, paling2 lama pun, main 2, 3 minggu je, dulu ada gak main HYIP ni, pakej modal min usd10, 2 hari dapat usd30, lepas tu pakej no2, usd50, 2 hari dapat usd100, nasib baik dah dapat balik modal usd10 ngan profit usd20, baru nk upgrade, site tu dah kena block.. hahaha...
 
Joined
Aug 14, 2015
Messages
11
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#26
hebat banyak komen, TT bagi saya HYIP nie ade betul
soalan bagaimana nak buat profit
jawapannya mudah : you guna konsep hit & run..
bila cukup 100 hari you tinggalkan dia..
cari yang lain jika tidak you akan bust...
 
Joined
Jan 18, 2016
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#27
HYIP investment is always a risk. Only experienced can gain from this business. Because, they can Easily identify the roomates websites can be trustworthy. Newcomers can involve; by them support. Otherwise, you get losses from your own attempt.
 
Top