HYIP yg bole percaya...

Joined
Dec 15, 2008
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Salam, saya nak minta tolong kalo ada sesapa yg biasa main HYIP ni.. Psl sy nak cari gak satu utk join..

Sy tgk HYIP ni bnyk yg scam, so sy nk check btol2 baru leh join...

So kalo ada sesapa yg dah exp HYIP yg btol2 membayar bolehla PM sy... Nak jadi referral sy pn xpe...
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,478
Likes
6
Points
38
Offline
#2
Seasons holidays is really one of the best holidays i have ever taken with my wife and family, we went to Portugal and the reception we got was just fantastic, the weather was really good also, i think this was definately in the top 3 of the holidays i have taken in my entire life.
jauh benor larinyer dari topik nih hahahaha
 
Joined
Nov 20, 2006
Messages
1,766
Likes
2
Points
38
Offline
#3
HYIP? hoho... sini HYIP tidak digalakkan di bincangkan...sila ke carigold.com utk forum hyip yang gegiler...hehe
 

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
773
Likes
2
Points
18
Offline
#5
Salam, saya nak minta tolong kalo ada sesapa yg biasa main HYIP ni.. Psl sy nak cari gak satu utk join..

Sy tgk HYIP ni bnyk yg scam, so sy nk check btol2 baru leh join...

So kalo ada sesapa yg dah exp HYIP yg btol2 membayar bolehla PM sy... Nak jadi referral sy pn xpe...
ade ke? , jgn laa bro - HYIP is only money game, they will only awaiting for the right time to run away with your money.
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
1
Points
38
Offline
#6
aku dulu memang ada join hype tapi bila duit aku lebih je bila dapat untung aku dah tak pedulilakn benda nie high risk tapi tak mustahil buat duit

aku dah buat lebih RM5 000 sebulan ngan hype 2005 sampai 2006

sekrang aku tumpu MLM Forex dan ada sikit biz offline
 
Joined
Apr 10, 2009
Messages
1,233
Likes
0
Points
0
Offline
#7
aku rasa janganlah.sama lah..aku pun MLM gak lebih untung rasanya.
Tapi sekarang aku lebih kepada aff marketing.
 

MQA

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
135
Likes
0
Points
0
Offline
#8
xde hyip yg betul2 bleh pcy..
tips hyip nie satu je..
hit and run..lagi awal ko join..lagi selamat la ko..
hyip yg betul2 leh wat org pcy dulu solid and visco je..
gile **** punyer byk duit diorg telan..
termasuk duit aku..
 
Joined
Oct 9, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#11
heheheee...
aku sokong mamatpenang.hyip mmg bole untung kalu korang tak tamak..
dan lagi,jgn bodo2 jek pi invest maa...
aku da buat dkt 6 bulan da....ok jek...(jgn tamak maa)
ada cara kalu nak kurangkan risiko kena tipu maa...
 
Joined
Apr 30, 2010
Messages
98
Likes
0
Points
0
Offline
#12
aku dulu memang ada join hype tapi bila duit aku lebih je bila dapat untung aku dah tak pedulilakn benda nie high risk tapi tak mustahil buat duit

aku dah buat lebih RM5 000 sebulan ngan hype 2005 sampai 2006

sekrang aku tumpu MLM Forex dan ada sikit biz offline
Tak 'ngeri' ke makan 'flower'....
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#13
Ini sungguh lucu... seolah-olah.. TT bertanya...

"Saya nak minta tolong.. ada sesiapa tahu di mana saya boleh cari PEROMPAK yang boleh di percayai?"

haiish...
 
Joined
Jul 20, 2008
Messages
653
Likes
1
Points
18
Age
36
Offline
#17
HUHU hyip ni semua xleh percaya...habis licin duit kena telan...aku pun penah terkena..
 

webdok

freshman
Joined
Aug 12, 2009
Messages
111
Likes
1
Points
18
Offline
#18
mana ada hyip yg boleh dipercayai.bro..cth dulu mcm a3union tu kt malaysia,indonesia,thailand,filipina dan beberapa negara asia...setiap negara ada broker a3union masing2,memang hot la dulu,kalau kita dok malaysia leh contact broker malaysia tanya tentang a3union,kalu minat nk labur RM di a3union...tapi akhirnya dgn broker ngan investor semua kena tipu dkt a3union(SKANDAL SCAM HYIP TERHANGAT DIPASARAN)...tpi aku dpt gak untung usd1k dulu..nasib baik cepat2 keluarkan duit...hehehe,ala bro skg nk bukak HYIP pun buleh..dunia warez byk script hyip,tu sbb byk hyip scammer...skg ni walau secantik mana website dia org,sebanyak mana domain dan selama mana domain yg diorg beli...kalu nk scam diorg scam jugak..susah bro kalu nk info dunia hyip ko msk talkgold.com
 

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
297
Likes
2
Points
18
Offline
#19
Nama pun high yield mestila high risk.Bila high risk tu mesti la high returns
Bercakap pasal scam ni kat mana-mana pun ada MLM pun banyak yg scam,forex pun ada yg scam,scammer ni ada kat mana-mana..yg jual e-book kat internet pun banyak yg scam
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#20
Nama pun high yield mestila high risk.Bila high risk tu mesti la high returns
Bercakap pasal scam ni kat mana-mana pun ada MLM pun banyak yg scam,forex pun ada yg scam,scammer ni ada kat mana-mana..yg jual e-book kat internet pun banyak yg scam
tetapi HYIP yang scam terlalu banyak.... sehingga 99%... bermakna hanya 1% je yang jujur... itupun kalau ada. Tapi sejak thread ini dibuka hingga ke hari ini, soalan TT masih belum berjawab

tapi kalau nak listkan MLM, ebook seller yang tak scam... banyaaaakkkkkkk
 
Top