Hurm...nak tau je nie

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Ade sesape tau refererx dibuat pakai coding ape???

Berminat nak wat software camtuh...cuma len fungsi....
 

rajaotai

Newbie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Points
16
saya tak pandai programming. tapi rasanya programming language tu tak kisah sangat kot jika dapat hasilkan function yang dikehendaki. (kalau ada kelebihan dan kekurangan bagi setiap programming language tu, saya tak tahulah. hehe)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Visual Basic boleh x?
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
boleh juge, kata org visual basic lagi senang gne dan cantik.. but someone said c++ better than visual basics..
C++ tu just language, tp implement dlm software ape? Mesti byk software yg guna C++.
 

KISS

freshman
Joined
Nov 22, 2010
Messages
617
Points
0
yang penting => algorithm ...

lepas dah tahu algorithm, boleh dikatakan macam-macam language boleh guna
 

Ak-Modz*

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
286
Points
0
C++ tu just language, tp implement dlm software ape? Mesti byk software yg guna C++.

xtau lah eden.. dah lame tinggal.. 2 tahun dulu, time form 4, pernah buat game pakai c++.. x tau lah pakai software ape.. yg aku ingat c++ jea, cikgu aku kate hampir semua software pakai c++, mse tu aku mmg minat blaja mende nie.. macam2 software dah buat tapi ikut step2 dari cikgu jea.. x belajar basics.. skrg dah lupa.. dah tinggal ilmu nie.. Best jge kalau bleh belajar balik..
 
Top