Gajet huawei matebook

Joined
Sep 5, 2019
Messages
11
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#1
Skrg aku dah bnyak kali tgk iklan barang2 Huawei, tapi yg paling menarik perhatian aku dlm bnyk2 brang huawei, dia punya laptop tu. Huawei matebook, adoiii cairrr nengoknye.. Letak je tepon huawei atas laptop then terus boleh cast tepon kt laptop.. Lawa sangat weyyyy
 
Joined
Nov 5, 2019
Messages
24
Likes
1
Points
3
Age
23
Offline
#4
seriously lawa sgt and macam mcm kelebihan huawei ni akan dpt skongan penuh Malaysia. so, maybe nak guna teknologi canggih should tgok huawei dlu kot. haha
 
Joined
Nov 7, 2019
Messages
7
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#5
seriously lawa sgt and macam mcm kelebihan huawei ni akan dpt skongan penuh Malaysia. so, maybe nak guna teknologi canggih should tgok huawei dlu kot. haha
sesuai ni untuk org yg buat design. Eh marketing pon oke gak ni yg mana kena update gambau sentiasa. merecik hawau betul teknologi huawei matebook ni.
 
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#7
sesuai ni untuk org yg buat design. Eh marketing pon oke gak ni yg mana kena update gambau sentiasa. merecik hawau betul teknologi huawei matebook ni.
Itulahhhh, menarik angaaaat niiii.. Kita yg tgk iklan dia kt tv pon terasa nak beli sebab tak pernah lah Nampak laptop yg jenis mcm ni.. Lagi2 kita sendiri guna tepon Huawei alahai lemah lutut ni haaa
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
11
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#9
Itulahhhh, menarik angaaaat niiii.. Kita yg tgk iklan dia kt tv pon terasa nak beli sebab tak pernah lah Nampak laptop yg jenis mcm ni.. Lagi2 kita sendiri guna tepon Huawei alahai lemah lutut ni haaa
beli la pastu buat review.. Tambah2 nnti ada 5g, awak rekod sekali kelajuan die transfer tu pergi mcm mana. anyonyooo nak sebijik gak T_T
 
Top