Gajet huawei matebook

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
28
Skrg aku dah bnyak kali tgk iklan barang2 Huawei, tapi yg paling menarik perhatian aku dlm bnyk2 brang huawei, dia punya laptop tu. Huawei matebook, adoiii cairrr nengoknye.. Letak je tepon huawei atas laptop then terus boleh cast tepon kt laptop.. Lawa sangat weyyyy
 

ngaudennis

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
19
Points
1
aku pun melting habis... bab yg dia kate 'snap and share' tak pyh pakai kabel dohh. bapak la canggih dorg cipta
 

Zizi Lee

freshman
Joined
Nov 5, 2019
Messages
24
Points
3
Age
23
seriously lawa sgt and macam mcm kelebihan huawei ni akan dpt skongan penuh Malaysia. so, maybe nak guna teknologi canggih should tgok huawei dlu kot. haha
 

lailamajnunnnn

freshman
Joined
Nov 7, 2019
Messages
7
Points
1
Age
28
seriously lawa sgt and macam mcm kelebihan huawei ni akan dpt skongan penuh Malaysia. so, maybe nak guna teknologi canggih should tgok huawei dlu kot. haha
sesuai ni untuk org yg buat design. Eh marketing pon oke gak ni yg mana kena update gambau sentiasa. merecik hawau betul teknologi huawei matebook ni.
 

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
28
atas smua phone ke boleh cas dgn laptop ni?
Bukan cas phone, cast phone.. Cast tu mcm apa yg kita tengok kt tepon, dia tunjuk sekali kt screen laptop.. Kira mcm ada dua screen tunjuk benda yg sama gitewww
 

popularrea

freshman
Joined
Sep 12, 2019
Messages
34
Points
6
Age
28
sesuai ni untuk org yg buat design. Eh marketing pon oke gak ni yg mana kena update gambau sentiasa. merecik hawau betul teknologi huawei matebook ni.
Itulahhhh, menarik angaaaat niiii.. Kita yg tgk iklan dia kt tv pon terasa nak beli sebab tak pernah lah Nampak laptop yg jenis mcm ni.. Lagi2 kita sendiri guna tepon Huawei alahai lemah lutut ni haaa
 

epanbazz

freshman
Joined
Jan 14, 2019
Messages
11
Points
1
Age
29
Bukan cas phone, cast phone.. Cast tu mcm apa yg kita tengok kt tepon, dia tunjuk sekali kt screen laptop.. Kira mcm ada dua screen tunjuk benda yg sama gitewww
aigooo dah slh fhm kat sini. terer beno boleh cas phone. CAST gupernye... mihmihhh
 

epanbazz

freshman
Joined
Jan 14, 2019
Messages
11
Points
1
Age
29
Itulahhhh, menarik angaaaat niiii.. Kita yg tgk iklan dia kt tv pon terasa nak beli sebab tak pernah lah Nampak laptop yg jenis mcm ni.. Lagi2 kita sendiri guna tepon Huawei alahai lemah lutut ni haaa
beli la pastu buat review.. Tambah2 nnti ada 5g, awak rekod sekali kelajuan die transfer tu pergi mcm mana. anyonyooo nak sebijik gak T_T
 

mikke87

freshman
Joined
Sep 2, 2011
Messages
61
Points
6
Dh namo pong dio wayarless. Hop ni doh tentu ado teknologi terkini. Kot2 dio guna perincian hop 5G gop. bulih lalu blako.
 

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
36
Points
8
Internet mcm siput tak jadi jugo bang
emm kaw umah aku yg 4g pun nyawa2 ikan. 5g mmg mcm mustahil la xdapek aku merasa pakai huawei matebook. Merecik betul dgn teknologi baru dia yg mcm tu..
 

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
36
Points
8
Dh namo pong dio wayarless. Hop ni doh tentu ado teknologi terkini. Kot2 dio guna perincian hop 5G gop. bulih lalu blako.
rasanya memang segala gajet terkini mmg related dgn peranti yg mnggunakan perincian 5G. Tahu kan tm ada install 5G kat beberapa bandar. Maybe ni salah satu perkembang terbaru lappy..
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
beli la pastu buat review.. Tambah2 nnti ada 5g, awak rekod sekali kelajuan die transfer tu pergi mcm mana. anyonyooo nak sebijik gak T_T
itulah, kite nak beli pun, alahai cukup2 gaji je.. kalau da sesiapa bleh buat review pasai ni, helok sgt lah.. hehehehe
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
57
Points
8
Age
28
rasanya memang segala gajet terkini mmg related dgn peranti yg mnggunakan perincian 5G. Tahu kan tm ada install 5G kat beberapa bandar. Maybe ni salah satu perkembang terbaru lappy..
yg aku tahu kt subang skrg sbb tgk kt fb tm dia mention subang yg 1st diorang nak implement 5g nih.. memang helok sgt lah tu, nanti kwsn2 sekitar dia bleh dpt juga, bleh merasa hahaha
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
28
beli la pastu buat review.. Tambah2 nnti ada 5g, awak rekod sekali kelajuan die transfer tu pergi mcm mana. anyonyooo nak sebijik gak T_T
Kita pun tunggu bonus gak ni, nanti dah beli kita roger2 okehh. 5g confirm2 lah cun dah, tm pun testing dah skrg, nanti nak video call laju je, tgk k drama online oun lajuuu je huhu
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
28
yg aku tahu kt subang skrg sbb tgk kt fb tm dia mention subang yg 1st diorang nak implement 5g nih.. memang helok sgt lah tu, nanti kwsn2 sekitar dia bleh dpt juga, bleh merasa hahaha
Betul lah tu. Langkawi pun ada juga diorg heboh pasai nak buat 5g dulu kt sana. Mungkin sbb tarikan pelancong agaknya. Apa2 pun depa mmg confiden tmbh lagi aim nak jadi stand alone pertama malaysia. Fuhhhh mmg hebat la
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
26
Bukan cas phone, cast phone.. Cast tu mcm apa yg kita tengok kt tepon, dia tunjuk sekali kt screen laptop.. Kira mcm ada dua screen tunjuk benda yg sama gitewww
wey ada gak aku tgk iklan ni. dia tgh main game pastu dia cast kt laptop tu, member2 boleh join sekaki tengok lah, bukan main sekali hahahah
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
26
yg aku tahu kt subang skrg sbb tgk kt fb tm dia mention subang yg 1st diorang nak implement 5g nih.. memang helok sgt lah tu, nanti kwsn2 sekitar dia bleh dpt juga, bleh merasa hahaha
subang dah adaaa? waaaaa syok nih.. nanti balik subang bleh ler cuba2 kot dapat dah line 5g hehehe.. tm ni buat keje mmg laju, unifi problem sikit je cepat je settlekan. ini 5g pun cepat je diorang buat
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
46
Points
6
Age
26
Betul lah tu. Langkawi pun ada juga diorg heboh pasai nak buat 5g dulu kt sana. Mungkin sbb tarikan pelancong agaknya. Apa2 pun depa mmg confiden tmbh lagi aim nak jadi stand alone pertama malaysia. Fuhhhh mmg hebat la
tak mustahil boleh jadi stand alone, infra semua dah ada, tak payah risau dah.. bagus tm, mesti lagi ramai tertunggu2 5g tm punya ni
 
Top