Filem https://youtu.be/rgOCZfkzp6E

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
asalamkum semau,ni filem merdeka agk2 bole tgk x, cerita mcm menarik sngt hehe
Emma watson pon ade dlm niee. 28 nnt akan ade kat cinemakan?
 

wan ismail

freshman
Joined
Jul 29, 2016
Messages
10
Points
1
Age
28
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
 

wan ismail

freshman
Joined
Jul 29, 2016
Messages
10
Points
1
Age
28
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
 

jerry

freshman
Joined
Nov 14, 2016
Messages
10
Points
1
Age
30
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
alamak , smua orang nak tengok sebab emma watson je ? adui.. bukan sebab firm tu ke? HAHA
 

jerry

freshman
Joined
Nov 14, 2016
Messages
10
Points
1
Age
30
tapi i rasa tu promosi celcom je.. kenapa ade celcom kat sponsorship ? mungkin promosi / plan baru nak keluar masa 29Aug ?
 

Shahira

freshman
Joined
Oct 26, 2016
Messages
8
Points
1
Age
25
dlm video tu bukan emma watson la zzz

cuma masaleh yg nama sama~~~
 

syazwan syaril

freshman
Joined
Aug 25, 2017
Messages
3
Points
1
Age
29
tapi i rasa tu promosi celcom je.. kenapa ade celcom kat sponsorship ? mungkin promosi / plan baru nak keluar masa 29Aug ?
telco mane ak buat sponsor ponye....mseti ade business besar baru ak buat promosi. yg musim merdeka , xkile telco, market ni mcm2 promosi ade . xsuka tgk filem x interest
 

syazwan syaril

freshman
Joined
Aug 25, 2017
Messages
3
Points
1
Age
29
tapi i rasa tu promosi celcom je.. kenapa ade celcom kat sponsorship ? mungkin promosi / plan baru nak keluar masa 29Aug ?
telco mane ak buat sponsor ponye....mseti ade business besar baru ak buat promosi. yg musim merdeka , xkile telco, market ni mcm2 promosi ade . xsuka tgk filem x interest
 

syazwan syaril

freshman
Joined
Aug 25, 2017
Messages
3
Points
1
Age
29
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
telco byk pormosi , abis ni smggu mesti ade plan baru bulan depn.
buat kitorg org ade pening kepala la aiyoooooo
 

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
esok dirorg ni akan announce tu ape yg belaku, ade kawa ponye kawas cerita tu telco ade buat promosi , xtau bole caya x
 

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
hi5 ,aku pon dah apoointment dgn kawn2 nak pegi tgk ni filem Emma watsons.
tapi 28 nnt akan release kat cinema ke? ni trailer celcom yg presented ke? special ya, pterma kali nmk telco buat ni
esok dirorg ni akan announce tu ape yg belaku, ade kawa ponye kawas cerita tu telco ade buat promosi , xtau bole caya x
bkan emma watson lah.. hanye lan name die emma dalam filem je +HisapRokok+ tapi apa yg filem ni nak beritau kita?
tu mmg Emma watson la .pgi google cari tu starring dah bole tau tu la.+Awas+
 

wahaiiiKu

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
23
Points
1
Age
32
alamak , smua orang nak tengok sebab emma watson je ? adui.. bukan sebab firm tu ke? HAHA
kbykan sebab tu cerita mmg menarik, cuti panjang ni merdeka, mesti ramai2 sekali keluarge pegi cinema ataupon shoping2
 
Top