http://www.cb-top.com/

Joined
Dec 13, 2005
Messages
1,253
Likes
4
Points
38
Offline
#1
http://www.cb-top.com/

Cuba lihat website di atas. Ini bukan website saya. tapi cuba anda lihat. Dan dari pemerhatian anda, apa yang nampak?

Apa komen anda? Bukan dari segi design atau grafik.
 
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,780
Likes
42
Points
48
Offline
#2
Hmm.. Saya tak tahulah apa komen sufian.. Tapi apa yg saya tengok, all product kat situ adalah clickbank punya.. Semua link2 produk yg berbayar akan ditujukan ke web clickbank.. Satu site yg clean & menarik.. siap ada letak adsense lagi..

Cuma kat atas tu dia kata: Brought To You By : Cb-Top - Your FREE ClickBank Portal

Apa yg saya faham, dia akan bagi portal macam tu kalau anda daftar. Site CB-Top tu juga ada komen oleh Ewen Chia (internet marketer dari Singapura).. Sila baca kat page ni: http://www.cb-top.com/signup.shtml

Kalau anda nak cuba, boleh lah daftar.. Pendek kata, portal tu adalah sistem dan product kat page tu akan di-rotate bergilir2.. Hmm, sistem yg menarik dan kreatif.

Sufian, so apa komen saudara? Saya tak faham apa yg saudara nak maksudkan dengan site tu.. ? :roll:
 
Top