Housing Loan tak approve sbb Blacklist/High Comitment.. ada cara x ???

Joined
Feb 7, 2012
Messages
154
Likes
6
Points
18
Offline
#21
Klu dah nak buat loan jugak macam mana bank dah tak lulus.
Mmg ramai pun orang yg tak lulus bank sbb tu la wujudnya institusi kewangan lain. Ramai jugak yg perlu nak buat pinjaman bank utk settle hutang, tu penting nya diorang ni.
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
154
Likes
6
Points
18
Offline
#22
Ni mesti terpengaruh dengan cerita kat fb. Mmg mcm - macam kena waspada je.
Lagi satu, masalah mmmg punca ejen sbb peminjam yg deal dgn diorang . Company pun tak tau apa yg ejen cakap gn customer klu takde rekod, so kita cari la ejen yg trusted.
 
Top