[Hottest Plugin] Dapatkan banjiran traffik ke blog anda secara percuma!

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
Pernahkah anda terfikir cara paling mudah untuk viralkan blog anda?
Biarkan pelawat anda melakukan kerja-kerja pemasaran bagi blog anda?​

Saya ada jawapannya!
Saya telah mencipta satu wordpress plugin untuk tujuan ini.
Plugin ini sangat ringkas dan senang digunakan, namu potensinya amatlah besar!




- Anda boleh viralkan mana-mana post atau page blog anda, meminta pengunjung laman blog anda mereferkan x orang pengunjung sebelum mereka dapat melihat bahagian post yang disembunyikan.
- Pengunjung laman blog anda tidak dapat mengakses kandungan yang disembunyikan (download link, coupon code, password, dan sebagainya) sehingga mereka mereferkan pengunjung ke blog anda dengan jumlah yang telah ditetapkan oleh anda.
- Anda boleh tawarkan kepada mereka apa sahaja! Dokumen, Gambar, Video, Teks, dan sebagainya.
- Ianya sangat senang digunakan. Aktifkan plugin, kemudian pergi ke mana-mana post atau page dan mula viralkannya.
- Dengan cara yang lebih mudah untuk dijelaskan, anda hanya perlu memasukkan satu kod ringkas sebelum kandungan yang ingin anda sembunyikan sebagai tanda. Hal ini bermakna, semua kandungan yang berada sebelum kod ini bebas dibaca/lihat.


Antara kelebihan plugin ini:
- Menggunakan WYSIWYG editor
- Setkan teks yang default yang ingin digunakan untuk menjalankan kerja-kerja viral. (anda boleh menukarkannya pada setiap post/page itu sendiri)
- Canonical links untuk laman anda yang diviralkan, hal ini dapat memastikan blog anda tidak kehilangan nilai SEO laman blog anda.
- Statistik untuk semua post/page yang anda viralkan.
- 50 pelawat terakhir bagi post/page yang anda viralkan.
Jadi, soalan saya apakah yang anda boleh gunakan dengan plugin ini? Kemungkinannya tidak terbatas! Anda boleh gunakan samada untuk mempromosikan laporan istimewa yang anda cipta, offer, gambar, dokumen, video, dan apa-apa sekalipun!!

DEMO??
KLIK DISINI


Harga?
Seperti biasa kerja-kerja coding PHP ini memerlukan masa yang lama untuk disiapkan. Jadi saya telah tetapkan harga bagi plugin ini Cuma RM40. Harga ini untuk 10 orang sahaja dan kemudian jualan akan ditutup!

Cara pembayaran?
Maybank
Muhammad Faisal bin Adnan
153056229261
[email protected]

Paypal
KLIK DISINI
Setelah selesai Checkout, anda akan mendapat download link.


Bagi yang menggunakan bank sebagai kaedah bayaran, emailkan bukti pembayaran ke [email protected]
Ada apa-apa pertanyaan? Ajukan terus kepada saya.


TESTIMONIAL
salam

ok aku selaku salah sorang yang telah menggunakan plugin best ini untuk salah satu dari kesemua niche blog aku.Ya..memang plugin ini dalam BM tetapi aku translate je la apa dalam plugin tu je..dan hasilnya memang best..

baru 2 hari sahaja aku install plugin tu, walaupun aku masih pakai yang ada error tu, tapi apa yang menghairankan aku adalah dari segi bilangan visitor dan juga click adsense aku meningkat dengan baik sekali...aha..check je adsense....fuh..memang dari site tu click yang best...(best tu korang paham2 la kan? )

kalau nak bukti tu aku tak dapat nak buktikan sebab screenshotnya aku tak sempat nak capture..malas plak nak masuk Awstats tunjukkan..hehe..tapi berbaloi sebab click adsense tu banyak dari biasa...dan continous plak dua-dua hari tu..best2..nak tengok esok pagi plak camne..best ke pun? :p

so kalau sesape yang rasa ralat nak keluarkan hanya $7 untuk plugin ni memang tersangat la rugi...walaupun plugin ni biasa je..tapi impak yang dihasilkan memang menawan...(kata orang kampung aku)

Dapatkan dan pasangkan..aku belum sempat nak pasang plugin yang dah updated ni kat kesemua blog-blog aku tu..belum ada masa..ni baru lepas shoot wedding..penat tak ilang lagi........lepas ni layan movie Hantu Kak Limah........:p


FAQ

bro ,nie khas untuk wordpress saje ke??..ke semua website bleh guna bnda nie??..
Hak'a wordpress sahaja...

so, selagi tak capai target tue, takleh nak akses content? gitu?

content leh index tak kalo buat camtue?
Camtulah bro. Salah tu.. content tetap diindex kerana kita hanya hide download link/etc. Lagipun saya dah add Coronical Link untuk memastikan blog anda tidak kehilangan nilai SEO.

maaf mencelah jugak seperti paklong diatas.
cuba untuk letak diri aku sebagai pengunjung blog berkenaan.
berapa agak2 peratusan pengunjung tidak lari sebab nampak macam rumit perkara di atas?

ps: sebab aku rase aku aku kuar dan google blog lain yg lebih senang dapat doc/file/gambar
Untuk pengetahuan semua, teknik ni telah meningkatkan traffik saya kepada 300%. Cuba saya tawarkan sesuatu yang berharga. Contohnya plugin ini sendiri, dan saya perlukan referer 10 orang. Jadi setiap 10 orang tu nak juga download benda ni. Macamana? Yang pasti, tawarkan sesuatu yang unik/produk anda sendiri. :)
 
Last edited:

kaya

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
466
Points
0
bro ,nie khas untuk wordpress saje ke??..ke semua website bleh guna bnda nie??..
 

perindu

Newbie
Joined
Apr 19, 2008
Messages
892
Points
18
maaf mencelah jugak seperti paklong diatas.
cuba untuk letak diri aku sebagai pengunjung blog berkenaan.
berapa agak2 peratusan pengunjung tidak lari sebab nampak macam rumit perkara di atas?

ps: sebab aku rase aku aku kuar dan google blog lain yg lebih senang dapat doc/file/gambar
 

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
so, selagi tak capai target tue, takleh nak akses content? gitu?

content leh index tak kalo buat camtue?
Camtulah bro. Salah tu.. content tetap diindex kerana kita hanya hide download link/etc. Lagipun saya dah add Coronical Link untuk memastikan blog anda tidak kehilangan nilai SEO.
 
Last edited:

buzzupteam

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
529
Points
18
maaf mencelah jugak seperti paklong diatas.
cuba untuk letak diri aku sebagai pengunjung blog berkenaan.
berapa agak2 peratusan pengunjung tidak lari sebab nampak macam rumit perkara di atas?

ps: sebab aku rase aku aku kuar dan google blog lain yg lebih senang dapat doc/file/gambar
Untuk pengetahuan semua, teknik ni telah meningkatkan traffik saya kepada 300%. Cuba saya tawarkan sesuatu yang berharga. Contohnya plugin ini sendiri, dan saya perlukan referer 10 orang. Jadi setiap 10 orang tu nak juga download benda ni. Macamana? Yang pasti, tawarkan sesuatu yang unik/produk anda sendiri. :)
 
Last edited:

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
ada lesen jual semula ke bro? :)
 

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
book 1 bro...macam abg sabah tanya ada RR ke? hehe
 

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
bro, dlm demo tu link untk refer hanya ada 4 saja ke? twitter, digg dll..
cara lain xleh? spt masukkan email kwn2 ke..
 
Top