[ HOT !!! WTB ] Budget Bawah RM300 (Ciput Kan) Upah Buat Shopping Cart + grapik

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
Salam/hi

Saya perlukan webmaster atau pereka laman web untuk membuat Shoping Cart. Actually Mat Salleh sedia membuat website untuk saya dengan KOS $150 - setelah tolak Kos Untuk SEO.



So saya perlukan Orang Malaysia yang boleh buat shopping cart untuk saya pada kos RM300 atau kalau murah lagi. LAgi lah saya suka.

Shopping cart saya ni simple aje sebenarnye. Cuma nak nampak "World Sikit" + grapik + sistem (user friendly)

So kalau anda adalah pereka laman web yang berkebolehan membuat website shopping cart boleh lah reply sini.

Nanti saya PM :D untuk anda tgk apa yg saya nak lepas tuh boleh lah bagi quotation :D- (jgn Mahal sgt budget Ciput aje)
 
Last edited:

playmaker_179

Newbie
Joined
Apr 21, 2009
Messages
399
Points
16
cek pm tuan...

Salam/hi

Saya perlukan webmaster atau pereka laman web untuk membuat Shoping Cart. Actually Mat Salleh sedia membuat website untuk saya dengan KOS $150 - setelah tolak Kos Untuk SEO.



So saya perlukan Orang Malaysia yang boleh buat shopping cart untuk saya pada kos RM300 atau kalau murah lagi. LAgi lah saya suka.

Shopping cart saya ni simple aje sebenarnye. Cuma nak nampak "World Sikit" + grapik + sistem (user friendly)

So kalau anda adalah pereka laman web yang berkebolehan membuat website shopping cart boleh lah reply sini.

Nanti saya PM :D untuk anda tgk apa yg saya nak lepas tuh boleh lah bagi quotation :D- (jgn Mahal sgt budget Ciput aje)
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
TT, sila PM sy detail..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
dah agak dah... puan Imabiz mesti shoot punya... hahahaha... I LIKE
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
hehe... open tender... mesti cuba nasib... kalau tender tertutp susah skit nak fight... hehe..
tender tertutup kena berani buang harga... hahahahahaha..... ataupun promo bulk order :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
abg zack lah tolong buatkan shoping cart kat kita
aku pun upah orang.... ahhahahahahah.....

dr peace & imabiz tuh cukup otai dah... aku pernah ambil servis drp dr peace :)


p/s: dr peace, jgn lupa komisen aku, heh.... heheheheh
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
aku pun upah orang.... ahhahahahahah.....dr peace & imabiz tuh cukup otai dah... aku pernah ambil servis drp dr peace :)p/s: dr peace, jgn lupa komisen aku, heh.... heheheheh
hoho.. jgn risau tuan, komisen tetap akan dpt.. :D
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
belum lagik.sebab saya byk songeh..kesian kat dieorang dahlah upah ciput demand lebih lebih..sape pung tak tahan...haha
yeke..??? rasa upah tue dah ok dah tue... standard WC... hehe... cuma bab tahan tak tahan kene pilih yang dah biase buat.. baru lancar.... kire nak kene ikut spec betul2 la nie yerk.. tak leh lebih kurang.. hehe..
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
yeke..??? rasa upah tue dah ok dah tue... standard WC... hehe... cuma bab tahan tak tahan kene pilih yang dah biase buat.. baru lancar.... kire nak kene ikut spec betul2 la nie yerk.. tak leh lebih kurang.. hehe..
Eh tak..
saya kata kat diri sendiri lah..........Syok sendiri
Dieorang okay lah...maybe bz sikit :D
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
meh lah imabiz buatkan... RM280 domain n hosting tuan sediakan... guna wordpress + eshop.. kadar siap website antara 7 hingga 14 hari... same theme macam syokhosting.com tue.. leh carik lagi theme macam tue.. tapi rasa wordpress senang skit nak carik theme macam tue.. kalau opencart.. banyak yang berbayar baru cun2..
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
:x :x :x Wah Canteknya :x:x:x
meh lah imabiz buatkan... RM280 domain n hosting tuan sediakan... guna wordpress + eshop.. kadar siap website antara 7 hingga 14 hari... same theme macam syokhosting.com tue.. leh carik lagi theme macam tue.. tapi rasa wordpress senang skit nak carik theme macam tue.. kalau opencart.. banyak yang berbayar baru cun2..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
ape la projek KMZack dgn web ni.. :D
Web service ke bro?

Subscribe Pakej View YT? :-/
 
Top