HOT & SPICY: Cabaran PPL Tips Pantas Menjadi Agen Hartanah BERJAYA!

Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum WBT Dan Salam Sejahtera Warga WC!




Saya Alfairuz a.k.a AL dengan lafaz Bismillahirrahmanirahim menjemput sahabat-sahabat di WC untuk menyertai cabaran

PPL Tips Pantas Menjadi Agen Hartanah BERJAYA!




Berikut adalah maklumat terperinci cabaran PPL tersebut:-


Nama Produk: Tips Pantas Agen Hartanah

Komisyen: RM0.40 untuk setiap lead yang SAH

Lead yang disasarkan: 2,000 sahaja

Minimum Payout: RM 8.00 (20 lead)

Tempoh Cabaran: 7 Oktober - 7 November 2013 (Sebulan sahaja). Bayaran PPL akan dilakukan pada 8-10 November 2013



Terma & syarat: Anda bebas menggunakan kreativiti anda untuk mendapatkan seberapa banyak lead dibawah anda. Cuma dilarang keras melakukan aktiviti SPAM. Sekiranya terbukti melakukan SPAM, penyertaan anda akan dibatalkan serta-merta dan komisyen tidak akan dibayar.


Link pendaftaran affiliate: [+] www.pakarharta.com/affiliates



3 hadiah istimewa:

Tempat Pertama : Komisyen PPL + Powerbank 50000mAH
*Berjaya mengumpul 1,000 Lead yang SAH dan keatas

Tempat Kedua : Komisyen PPL + Powerbank 20000mAH/30000mAH
*Berjaya mengumpul 750 Lead yang SAH dan keatas

Tempat ketiga: Komisyen PPL + Powerbank 10000mAH
*Berjaya mengumpul 500 Lead yang SAH dan keatas


Nota: Pemenang tempat Pertama/Kedua/Ketiga akan ditentukan pada 8 November 2013 jam 12:01 malam.



Sekian, terima kasih.

View attachment ecover-M.jpg

Selamat berpromosi!

-AL-
http://pakarharta.com

Jom daftar sekarang : [+] www.pakarharta.com/affiliates
 
Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Dah lama xanjur ppl.rasa berdebar semacam jer...anyway tq mod coz approved my thread.
 
Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#3
Tahniah kepada mereka yang dah jana komisyen PPL pertama...ayuh! teruskan lagi perjuangan anda....

Psst!! Tak sabra saya nak tggu 8/11/13 ni..nk byr komisyen anda :)
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
223
Likes
1
Points
18
Offline
#13
Huhuhu... Dari tadi cuba memahamkan... ape maksud Pay Per Lead tu... Klik atau Jual?
komisen berdasarkan jumlah emel/subscriber.

kalau bro tengok kat web pakarharta.com, ada borang utk isi emel kan?
promot web ni kpd prospek kita (promot guna link affiliate), bila prospek tersebut isikan nama dan emelnya, kita akan dibayar komisen :)
 
Joined
Sep 23, 2008
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#19
komisen berdasarkan jumlah emel/subscriber.

kalau bro tengok kat web pakarharta.com, ada borang utk isi emel kan?
promot web ni kpd prospek kita (promot guna link affiliate), bila prospek tersebut isikan nama dan emelnya, kita akan dibayar komisen :)
Memang terbaeek la penjelasan bro ;). Tepat dan padat.
 
Top