Hot Sell Produk untuk Pembekal dan dropship- Jacket, Handbag, Muslimah Wear

tunfancy

freshman
Joined
Jan 9, 2015
Messages
28
Points
0
Jika anda mahu memulakan bisnes sendiri secara zero modal, boleh cuba menjual barang kat facebook, instagram , forum etc... Tetapi di mana blh dpt source yang betul ? Bagaimana cari pembekal yang memang trusted? Kot org blh cuba website ni www.nile.com.my
Kesemua Barang-barang yang dijual tu ready stock, maksubnya payment buat hari ini , shipment paling lewat dilakukan pun kat esok (selain Ahad je).
http://www.nile.com.my/page.php?cd=22

Apa tu risk kalau jadi dropship agent atau beli barang-barang secara online?
1. Kena tipu? sekiranya wesbite mereka anggap trusted , rujuk facebook mereka https://www.facebook.com/nile.com.my , FB likes hmpir 120k
2. Return? ada return exchange policy
3. Delivery? Nile.com.my ship on same working day sekiranya bayaran sebelum 11am atau mereka ada paling efficient service untuk pelanggan Klang valley iaitu Next Day cash on delivery. http://www.nile.com.my/page.php?cd=23


Kalau tengok barang-barang dekat www.nile.com.my pasti tangan kamu gatal juga sebab barang-barang yang dijual memang murah,
Men Suit / Jacket RM 26.49
21.jpg

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=1104

Men Slim Fit Formal Jacket- RM 29.90
keww.jpg


Canvas Shoes- RM 17.9
http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=7301
ieiw.jpg


Hit Color Hand Bag- RM 15.60
http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11907
98512-2.jpg


Muslimah Chiffon Blouse Top- RM 30.99
http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12644
View attachment 8fe8.jpg-
 
Last edited:
Top