HOT PPL!! Jemputan Khas Buat Warga WC - 3.0 Email Marketing

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salam hormat sahabat warga WC semua..


Saya JaMaL baru saja lancarkan satu
Program Pay Per Lead bagi pelancaran
produk terbaru saya ..


3.0 Email Marketing



Produk ini memberikan panduan lengkap,
teknik, strategi, case study, dan sistem
yang sesuai untuk digunakan bagi mereka
yang ingin menguasai ilmu pemasaran emel.


Sempena pre launch 3.0 Email Marketing,
saya sediakan program Pay Per Lead PPL
3.0 Email marketing....


Info berkaitan Produk PPL 3.o Email Marketing



# Saya berikan lebih 9 video berkenaan pemasaran
emel
kepada subscribers. Ianya diberikan secara
berperingkat sehingga 20 Jun 2011.Susbcriber
lebih suka kerana mudah faham dan bestnya, ianya
free..


# Video disediakan dalam ruangan video course
@membership site
di mana video boleh ditonton
dan juga didownload oleh subscribers. Ianya
memudahkan subscriber..


# Susbscriber boleh bertanya soalan, berikan
komen
di ruangan video tersebut. Dan saya
akan berikan support kepada mereka. Dijamin
mantoppp..


# Bukan video saja, report PDF percuma juga
diberikan kepada subscribers yang telah
mendaftarkan nama dan emel mereka. BONUS
super power tu...


# Content video UNIK ada dalam bentuk rakaman
seminar, rakaman saya bercakap, rakaman
interview IM, rakaman dari screen, memang
best...



Satu hadiah bernilai tinggi yang patut
sahabat sebarkan.




Dengan rasa hormat, saya menjemput sahabat
WC semua untuk sertai PPL 3.o Email marketing
ini dan menyebarkan HIGH VALUE CONTENT yang
saya sediakan...


Daftar affiliate di http://30emailmarketing.com/affiliates/


Syarat PPL

1. Komisen RM1 untuk 1000 list pertama, 50 sen 1001 list ke atas.
Maknanya selepas 1000 list berjaya saya perolehi, komisen
PPL berubah dari RM1 menjadi RM0.50 sen.

2. PPL berlangsung sehingga 5000 list berjaya diperolehi dari
agen affiliate...

3. Minimum Payout - 50 [email protected] RM50. Bawah dari itu, komisen tak
akan dibayar. AWARE ye! Usah sertai PPL ini jika rasa tak
yakin nak dapat 50 leads:)

4. Bayaran komisen PPL akan dibuat sebaik saja 5000 list berjaya
diperolehi..

5. Bahan promosi disediakan dari masa ke semasa


Apa lagi, jom sertai affiliate PPL ini...

Saya bantu usaha promosi anda dengan menyediakan video
teaser yang mantap ini...

[video]http://vimeo.com/user6537675/30-pre-launch-teaser[/video]
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Tahniah di atas pelancaran ini.
Semoga ianya dapat membantu lebih
ramai usahawan internet memahami
tentang teknik pemasaran email
yang sebenar.

TAHNIAH! Konpem GEMPAK!
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
ok... imabiz mesti join... disebabkan skrg masing2 berlumbe2 launch produk... so.. kene fokus satu2... hehe... korang nie launch produk sekali harung.. hehe.. ponek nak pilih... kalau takde.. takde langsung.. so.. time ade nie.. kene la fokus pada affiliate... nanti dah sibuk tak dapat nak fokus... tunggu bonus dari imabiz...
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Tahniah kepada Abe Jamal kite!
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
ok... imabiz mesti join... disebabkan skrg masing2 berlumbe2 launch produk... so.. kene fokus satu2... hehe... korang nie launch produk sekali harung.. hehe.. ponek nak pilih... kalau takde.. takde langsung.. so.. time ade nie.. kene la fokus pada affiliate... nanti dah sibuk tak dapat nak fokus... tunggu bonus dari imabiz...
Terima kasih Imabiz kerana turut serta meriahkan
pra-pelancaran produk 3.0 Email Marketing ni.

Wahhh.. Imabiz nak bagi bonus apa untuk produk
ni? Mesti HOT ni!

Macam mana pun, Imabiz boleh post sesuatu dekat
blog Imabiz untuk PPL kali ni. Mesti followers
Imabiz suka :)

Tahniah kepada Abe Jamal kite!
Tahniah Tahniah! Produk HOT bro.. Ramai
yang nak tahu secret Tuan Jamal kali ni.

Inilah senjata pemasaran yang cukup hebat
dalam pemasaran internet. Masih ramai yang
belum menggunakannya. Dan.. Inilah masa
untuk mengetahuinnya dengan lebih detail!
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
SS di bawah merupakan kedudukan terkini para
affiliate dalam cabaran PPL 3.0 Email Marketing:





Kepada semua para affiliate, lead ke 1000 akan
mencecah tidak lama lagi!
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Tahniah bro Jamal! Produk ni mmg nampak btol2 meyakinkan! :)
Terima kasih Faris.. Boleh dikatakan hampir 100% ilmu
pemasaran email yang dikuasai oleh Tuan Jamal dicurahkan
ke dalam produk ini. Nantikan hari yang akan tiba tu..

tahniah bro Jamal kerana produk mantop sehingga menjilat jari....moga terus sukses....
Insya Allah bro.. Bro Jamal memastikan setiap produk yang
beliau keluarkan akan sentiasa berkualiti dan over delivered.

Tahniah diucapkan Tuan Jamal & Sifu email kito Ambo Azhan!

Memang terbaik boh~ :D
Terima kasih Tuan Amirul. Semestinya yang terbaik
diberikan oleh Tuan Jamal kita. Untuk para usahawan
yang ingin mendalami ilmu pemasaran internet
menggunakan email.
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Di bawah merupakan kedudukan affiliate dalam
cabaran PPL yang terkini:





Nampaknya, ID mawardee jauh meninggalkan
pencabar-pencabar beliau. Adakah??

JENG JENG JENG..
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
UPDATE!!!

1000 lead yang pertama telah pun dicapai sebentar
tadi.

Dengan itu, komisen setiap lead selepas ini adalah
RM 0.50/lead.

Terima kasih dan TAHNIAH kepada rakan affiliate
yang HEBAT!
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
masih boleh download lagi ke bro saiful azhan....
sebab tadi baru je nak download.. tapi keluar mailing list not active..
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
masih boleh download lagi ke bro saiful azhan....
sebab tadi baru je nak download.. tapi keluar mailing list not active..
Masih boleh lagi bro. Cuba bro HH try lagi
sekali. Mungkin server AR problem sekejap.
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Hari ni masuk hari yang ke 3 bagi cabaran
PPL 3.0 Email marketing. Berikut adalah
kedudukan terkini para affiliate yang
menyertai cabaran:





Berdasarkan carta di atas, ID mawardee masih
mendahului di no. 1.

Manakala, di tempat ke-2 dan ke-3, berlaku
persaingan sengit antara ID najibassadok
dan razifyusof.

Adakah kedudukan kedua dan ketiga akan
berubah?

JENG JENG JENG..
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Selamat pagi geng WC,


Hari ni merupakan hari ke 4 bagi cabaran PPL
3.0 email marketing. Di bawah adalah kedudukan
terkini buat para affiliate:





ID mawardee masih lagi mengungguli carta dan
ID najibassadok kekal sebagai no. 2 berdasarkan
jumlah komisen yang diterima.


Adakah carta akan berubah besar hari ini?


Nantikannya~
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Mantap bro. Tahniah atas pelancaran 3.0 Email Marketing...
Terima kasih tuan...Tahniah juga buat tuan.

Tahniah di atas pelancaran ini.
Semoga ianya dapat membantu lebih
ramai usahawan internet memahami
tentang teknik pemasaran email
yang sebenar.

TAHNIAH! Konpem GEMPAK!
Insyallah abe..kita mencuba yang terbaik..
Banyak usaha dikerahkan dan banyak kos
dilaburkan untuk pembikinan produk ini..
ini untuk memastikan kualiti tahap
tertinggi diberikan...

ok... imabiz mesti join... disebabkan skrg masing2 berlumbe2 launch produk... so.. kene fokus satu2... hehe... korang nie launch produk sekali harung.. hehe.. ponek nak pilih... kalau takde.. takde langsung.. so.. time ade nie.. kene la fokus pada affiliate... nanti dah sibuk tak dapat nak fokus... tunggu bonus dari imabiz...
Mesti join..Tak berlumba pun Ima. Siapa rasa nak hasilkan dan lancar produk, lancarkan saja:)
Setiap usahawan berhak menghasilkan produk mereka. NAntikan BONUS hebat dari Imabiz..

Tahniah kepada Abe Jamal kite!
Bereh boh...:)

Tahniah diucapkan Tuan Jamal & Sifu email kito Ambo Azhan!

Memang terbaik boh~ :D
Terima kasih Amirul..

Tahniah bro Jamal! Produk ni mmg nampak btol2 meyakinkan! :)
Insyallah faris. Tidak mengecewakan...Saya mencuba yang terbaik. Kualiti menjadi
trademark..Nantikannya..

tahniah bro Jamal kerana produk mantop sehingga menjilat jari....moga terus sukses....
Hahahaha..ye ke bro. Jangan lupa persiapan JV ye bro..
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Salam hormat rakan-rakan WC!


Di bawah merupakan kedudukan terkini
bagi cabaran PPL 3.0 Email Marketing:





Nampaknya, setelah 10 hari berentap,
ID mawardee masih dan terus kekal
di tangga no. 1..


Rakan-rakan semua mempunyai banyak
lagi masa untuk mengejar pendahulu
cabaran.


Anda ada 20 hari lagi!


Anda MAMPU menjadi top affiliate kerana
anda mempunyai 20 hari lagi!


GO GO GO GO GO!
 
Top