[HOT] PAKEJ IM POWER PACK (CIKGU HAFIS) + [PERCUMA] 97 Ebook PLR Bahasa Melayu

Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
#1
PROMOSI TAHUN BARU CINA !

View attachment coverimpowerpack.jpg

RM 99 SAHAJA
UNTUK
11 ORANG PEMBELI
SAHAJA


=========================
(Saya sebagai Reseller Sah Cikgu Hafis)
=========================

===============================
PRODUK #1 : Webinar KHAS Flippin
Success
===============================

* Webinar ini akan dijalankan
selama 2 jam dan rakaman percuma
akan diberikan!!!

* Saya akan share berkenaan potensi
website flipping dan masa hadapan
industri ini serta bagaimana anda
boleh mengambil peluang untuk buat
keuntungan dalam masa yang cepat

* Saya akan tunjukkan kaedah
reserach dan kajian yang tepat
dan efektif dimana ramai flipper
GAGAL melakukannya dengan betul

* Pendedahan strategi SIMPLE
LISTING, Teknik ni akan memudahkan
anda yang tak reti berbahasa
Inggeris juga boleh buat website
flipping.

* Dan pelbagai lagi teknik-teknik
terkini yang baru dijumpai dan belum
lagi dimasukkan dalam mana2 ebook
saya sebelum ini (teknik yang hanya
saya kongsi untuk student coaching
Flippa Sempoi) Bernilai RM999.

===============================
PRODUK #2 : Flippa Research
Database
===============================

Dengan data ni anda boleh:

* kaji jenis website startup apa
yang tengah HOT

* WATCH seller yang selalu BIN @
dapat harga tinggi

* boleh elakkan dari jual website
yang susah nak SOLD

* mempercepatkan dan memudahkan
anda untuk semak semula listing tanpa
perlu sentiasa pergi ke flippa

* jimat masa buat research



Database ni sangat bernilai jika
anda fast action taker ianya boleh
mencanakkan jualan anda dalam masa
yang singkat!!! Nak database ni???

Baca PRODUK yang berikutnya pula...


===============================
PRODUK #3 : Video Case Study
Newbie Kumpul List
===============================

Seorang pakar bisnes internet dunia
pernah beritahu pada saya bahawa
mailing list adalah aset yang sangat
berharga!

Kalau anda nak pastikan income anda
dalam bisnes internet ini stabil...
anda WAJIB mempunyai list! Lagi
besar list email anda..lagi besar
dan lagi senang anda buat duit.

Sebab tu laa otai2 bisnes internet
ni tak pernah gagal buat duit
setiap hari!

TETAPI, masa saya mula2 start bisnes
internet ni, masalah saya paling besar
adalah untuk kumpul list! Bagi saya
ianya lambat dan leceh!

So, saya jumpa beberapa kaedah
pantas untuk bina mailing list
dengan mudah. Segala yang saya
buat dari ZERO ke HERO akan saya
dedahkan kepada anda!!!

Teknik2 ini dapat mempercepatkan
anda bina mailing list yang targeted
dan responsive dalam masa yang sangat
singkat!

Teknik2 ni saya videokan dalam
kes study sebenar saya! Kalau
anda ikut jer video ni, mesti
anda boleh bina mailing list dengan
mudah dan pantas!

Nak kumpul Mailing List bukan
lagi pengahalang bisnes anda!!!


===============================
PRODUK #4 : Video Strategi Promosi
Produk Digital
===============================

Anda dah ada produk digital? Ebook,
Video, Software dan lain-lain...tapi
tak tahu macamana nak promosikannya
untuk dapatkan jualan?

Nah saya ada caranya!!! Dalam
video ini saya akan BONGKARKAN
teknik bagaimana saya memasarkan
kesemua produk digital saya yang hampir
menghasilkan pendapatan RM6 ANGKA
dalam masa setahun! Untuk pengetahuan
anda inilah tahun pertama saya bergelar
penulis ebook dan pemasar internet!

Dalam video ini saya dedahkan:

* Teknik Promosi Forum!
Saya tunjukkan kepada anda bagaimana
anda boleh gunakan Forum untuk
memasarkan produk digital anda
(terutamanya internet marketing).
Saya akan huraikan kenapa saya boleh
dapat jualan dan bagaimana saya create
fenomena PANIC BUYING dalam penjualan
produk digital!

* Teknik Promosi Mailing List
Saya tunjukkan bagaimana saya mempromosikan
ebook saya dan membuatkan subscriber saya
tak senang duduk! Launch je terus bertalu
talu order masuk! Anda masih takde mailing
list juga? Takpe ada caranya..nanti saya
tunjukkan!

* Teknik promosi Fanpage
Teknik ni berbeza dengan TeknikFBO
bahkan takde kena mengena langsung!
Ianya adalah teknik pantas dalam
mempromosi produk anda menggunakan
Facebook! Bahkan teknik shortcut
yang tak perlu anda monitor langsung
fanpage tu!

===============================
PRODUK #5 : Video Bina Kredibiliti
HEBAT dalam masa 365 hari!
===============================

Ramai yang tertanya-tanya siapakah
saya dan bagaimana saya boleh
dipilih sebagai salah seorang
speaker dalam Konvensyen Pakar
Bisnes Internet 2012 sedangkan
saya baru sahaja dalam bisnes
pemasaran internet tak sampai
setahun bahkan ebook sulung saya
iaitu IMFlippa pun baru dilancarkan
pada awal tahun ini!

Ini rahsia saya...pembinaan kredibiliti
yang sangat kuat dalam masa yang
singkat!

Dalam video ini, saya akan tunjukkan
bagaimana anda boleh bina kredibiliti
anda dalam masa 365 hari sahaja!
Mungkin tahun depan anda dah jadi
PAKAR pula dalam bidang anda!

* Teknik Kuasa Forum
Gunakan forum untuk menyerlahkan
kredibiliti anda! Saya akan share
berdasarkan pengalaman sebenar saya
bagaimana saya boleh menaikkan nama
saya di sana dalam masa yang singkat
(tak silap saya dalam sebulan)

* Teknik Tips Facebook
Saya share dengan anda bagaimana anda
boleh gunakan facebook untuk tingkatkan
kredibiliti anda secara viral dengan
menggunakan tips2 mudah!

* Teknik Video Youtube
Saya tunjukkan video apa yang boleh
bantu anda tingkatkan lagi kredibiliti
anda dan bagaimana anda boleh hasilkan
video yang betul2 menampakkan yang anda
betul2 otai dalam bidang anda! Saya
akan tunjukkan kaedahnya!

===============================
PRODUK #6 : Webinar 7 Idea Produk
Digital
===============================

Seperti yang anda ketahui, terdapat
pelbagai jenis atau bentuk produk
digital! Ada ebook, video, audio dan
macam2 lagi!

Dalam webinar ini saya akan dedahkan
bagaimana dengan satu idea, anda boleh
kembangkannya menjadi beberapa cabang
produk digital dan betul2 manfaatkannya
sehingga mencapai keuntungan maksimum!

Saya tunjukkan bagaimana kaedah
penghasilan produk digital yang
di pakej semula (bukan PLR) dan
berjaya dijual dengan mudah!

===============================
PRODUK #7 : Video Rahsia Bisnes
Servis Internet Marketing
===============================

Dalam video ini, saya akan dedahkan
kepada anda lagi satu cabang bisnes
internet iaitu bisnes perkhidmatan
atau servis!

* Saya akan tunjukkan servis apa
yang dicari-cari oleh internet
marketer di Malaysia dan di luar.

* Bagaimana anda boleh promosikan
servis anda itu dan teknik meletakkan
harga dengan efektif!

* Pendedahan LUBUK atau tempat
dimana anda boleh mempromosi servis
anda dan dapat pembeli dengan pantas!

* Anda cuma nak jadi BOS pada
bisnes ni dan kalau boleh tanak
tahu langsung bagaimana buat servis
tu? Ya laa anda kan seorang internet
marketer jadi kerja anda hanya buat
marketing bukannya jalankan servis
tu! So saya ada solusi bagaimana
anda boleh cari tenaga pekerja yang
murah dan dapat membantu bisnes anda
berkembang lebih pesat!!!


Apa yang saya senaraikan di atas
adalah sebahagian kandungan PAKEJ IM
yang bakal menjadi milik anda!
===========================

Seperti yang saya janjikan....

PERCUMA BONUS
97 EBOOK PLR
BAHASA MELAYU
NICHE IM
BERKUALITI TINGGI !



View attachment Screen Shot 2015-02-04 at 12.29.20 AM.jpg View attachment Screen Shot 2015-02-04 at 12.29.03 AM.jpg View attachment Screen Shot 2015-02-04 at 12.28.33 AM.jpg



APA ANDA BOLEH BUAT DENGAN EBOOK NI?


Anda boleh :-

1. baca untuk kegunaan sendiri
2. jual satu-satu dekat orang lain
3. jual semua dekat orang lain
4. print out, dijadikan buku dan jual
5. jadikan post di blog anda
6. jadikan email untuk dihantar kepada subscriber anda
7. edit beberapa ebook jadi satu dan dijual semula
8. buat apa sahaja

Kalau anda jual satu ebook dengan harga RM10,
Kalau 97 ebook ? RM970 anda untung!




===============
Oh, sebelum saya lupa.

RAHSIA BONUS
BERNILAI
RM99 !

jika anda mendapatkan pakej IM POWER PACK
SEBELUM 7HB FEB 2015 !!!!!!!!!

===============


=================

LANGKAH PEMBAYARAN
1.
Sila buat bayaran RM99 ke akaun berikut menggunakan

kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

==============
AIZZAH BINTI SIDEK
CIMB BANK
7601832778
adzrifsidek@gmail.com
===============



PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

Sila masukan “adzrifsidek@gmail.com” dalam ruangan 3rd party email untuk memudahkan pengesahan.



2. Sila reply post ini dengan "Saya dah bayar PAKEJ IM !"

Saya akan contact anda secepat mungkin !


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
View attachment jaminan wang aura white beauty.jpg

**Demi menjaga KEPUASAN hati anda supaya tiada risiko yang bakal anda terima
maka saya dengan rendah dirinya menawarkan
jaminan pengembalian wang sekiranya anda mendapatkan pakej IM POWER PACK sebelum
8 Feb 2015. Jika anda tidak langsung mendapat manfaat daripada produk ini dalam tempoh 30 hari. Anda boleh mintak balik duit RM99 anda tanpa banyak soal. Jadi anda tak perlu risau. Apa yang perlu anda lakukan hanya beritahu saya dan saya akan kembalikan wang anda. Jadi tiada risiko langsung jika anda membeli produk ini sekarang!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Ikhlas,
Adzrif Sidek
0105173672
adzrifsidek@gmail.com


 
Last edited:
Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
#2
Terima kasih Tuan Admin.
Promosi ini terhad untuk 11 orang sahaja dengan harga RM99 sahaja ! :D
 
Top