HOT Laporan Mini ebaY - TANPA MODAL CUMA $3 sahaja!

Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
HUehuehuehe.. Apa la ko nieh..

Mentang2 nak bawak RX 8.. Semua ko honggah.. Apa pun, mesti boleh punya..

Takperlu list pun leh dpt duit...
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
HUehuehuehe.. Apa la ko nieh..

Mentang2 nak bawak RX 8.. Semua ko honggah.. Apa pun, mesti boleh punya..

Takperlu list pun leh dpt duit...
Tengok ni bro... betapa saya berazam... saya letak ni sebagai wallpaper...



Hehe...
 

Attachments

Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
TAHNIAH BRO!!! Nie baru betoi!!! AKu pun mau letak gak la.. Wallpaper aku Applenye themes.. "Think Different"

Supaya dpt makan epal guna apple.. Dan berfikiran lain dari kotak biasa... :D
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
TAHNIAH BRO!!! Nie baru betoi!!! AKu pun mau letak gak la.. Wallpaper aku Applenye themes.. "Think Different"

Supaya dpt makan epal guna apple.. Dan berfikiran lain dari kotak biasa... :D
I phone 3GS dulu... sebelum Mazda... haha

Apple macbook ke bro?
Silakan... but macbook... hmm... hehe
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
I phone 3GS dulu... sebelum Mazda... haha

Apple macbook ke bro?
Silakan... but macbook... hmm... hehe
Apple Mac pro.. HUehueheuhue..

Apa pun, ini adalah cabaran buat diri kita.. Tak mampu.. Dpt Lappy pun okies gak.. :D
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
kalau WGN dh dpt RX 8 , saya nak tumpang duduk belakang boleh ? :p
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
saya x minat la BMW. hahaha... Proton jugak dihatiku ,..wakaka
 
Joined
Dec 16, 2009
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
nampak cam best jer bro.. product nie.. teringin gak nak satu.. aduh.. dah bnyak sangat page thread nie dibuka.. hehe,.. susah nak baca satu2 ... hehe.. tp x per.. i will try.. dah ada minisite lom?? product nie?
 
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,718
Likes
6
Points
38
Offline
nampak cam best jer bro.. product nie.. teringin gak nak satu.. aduh.. dah bnyak sangat page thread nie dibuka.. hehe,.. susah nak baca satu2 ... hehe.. tp x per.. i will try.. dah ada minisite lom?? product nie?
Takde minisite...

So far exclusive untuk warga wc atau pembaca wc jer... :)
 
Top